MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

viernes, 2 de mayo de 2014

LA FALLA MANISES A LA VERGE DELS DESAMPARATS 2014


ACTES EN LA FESTA EN HONOR
A LA VERGE DELS DESAMPARATS
DE LA FALLA MANISES


Image de la Mare de Deu en l'Ofrena del passat mes de Març

La Falla Manises ha preparat els actes en honor a la Verge dels Desamparats, com sempre fa i que consistixen:

DIA 2 DE MAIG, DIVENDRES:
  • A les 20:00 hores passejà de la MARE DE DEU DELS DESAMPARATS, des de la falla al Casal de les Falles El Carmen, Socusa Foc i Festa i Junta Local Fallera. A continuacio fins a la Parroquia de l'Immaculat Cor de Maria, disparant gran cantitat de coets. Tot aço acompanyat per l'Agrupacio Musical.

DIA 3 DE MAIG, DISSABTE:
  • A les 17:30 hores OFRENA DE FLORS A LA VERGE, en la que participarà la Comissio Femenina, Falleres Majors i Presidents de totes les Falles de Manises, acompanyats pel President i components de la Junta Local Fallera, junt a les Falleres Majors i President de la Falla Manises.

DIA 4 DE MAIG, DUMENGE:
  • A les 18:30 hores, Missa i solemne provessó en honor a la MARE DE DEU DELS DESAMPARATS, des de la Parroquia de l'Immaculat Cor de Maria al Casal, durant el recorregut la Comissio Femenina realisarà la tipica DANSÀ. Al finalisar en el Casal, es dispararà un castell de focs d'artifici, donant per finalisat l'acte.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario