MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 25 de enero de 2009

TERTULIES LLITERARIES 2009

TERTULIES LLITERARIES
EN MANISES
Estos actes culturals tenen per finalitat acostar als valencians de la Comarca de L'Horta de Valencia i a tots els veïns dels Pobles que ho desigen, a que coneguen les novetats editorials dels llibres que es publiquen sobre la Cultura, Historia, Llengua i Tradicions del Poble Valencià.
A sovint estes presentacions es fan en Alacant, Castello i Valencia Cap i Casal del Regne de Valencia -i pel temps, distancia o desconeiximent de l'acte- no es pot acodir i passa totalment desapercebut.
Per a que tots tingam la possibilitat de coneixer -tant als autors com les obres- es per lo que he decidit organisar, mensualment -i sempre l'ultim dilluns de cada mes- estes Tertulies Lliteraries que aporten i donen llum als aspectes culturals dels valencians i que moltes vagades es deconeixen.
La manipulacio informativa catalanista, la falta de mijos de comunicacio valencianistes, de diners, d'ajudes instituacionals a tot lo que faça aulor a lo verdader valencià, i sobre tot la falta de coordinacio entre les Entitas Culturals Valencianes, es te que suplir en esforços de comunicacio i treball a nivell particular i de divulgacio entre mosatros, per a que'ls actes que es facen -siga on siga- tinguen la deguda repercusio i publicitat. La ferramenta -que és internet- la tenim que aprofitar al maxim i estar permanentment alertes i disposts a transmetre qualsevol acte o activitat valencianista.
Tinc que donar las gracies, en primer lloc, a tots els escritors, periodistes i historiadors per la colaboracio desinteressada -que fins hui- estic tenint de tots als que me he dirigit. En segon lloc a tots els que heu vingut a estes Tertulies, i que espere que continueu venint, ya que es un mig d'enriquiment cultural que no es pot trobar tots els dies.
Tots els llibres es poden encontrar en diverses ueps valencianistes, en llibreries i en algunes Associacions Culturals que existixen, pero tambe en Manises. En la uep www.manisesonline.com , en el Menú Publicacions existix informacio sobre els llibres en Biblioteca Manisera, Biblioteca Teatral i Biblioteca Valenciana. Enviant un correu electronic -segons el tipo de publicacio que es demane- n'hi ha prou per a poder fer-se en ells.
El meu mes sincer agraïment.
Pepe Esteve i Navarro
Manises, Març 2009
Estes Tertulies es celebren en:


Avga. Blasco Ibanyez, Manises


TERTULIES LLITERARIES DE 2017
Presentació: Reme Marzo


https://youtu.be/2bHX5eqKbqU


No hay comentarios:

Publicar un comentario