MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

viernes, 16 de abril de 2010

LA FIRA DEL LLIBRE EN MANISES

FIRA DEL LLIBRE DE MANISES DE 2010

El proxim dissabte 24 i dumenge 25 d'Abril, es celebrara la Fira del Llibre en Manises.
L'horari es de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.
Lloc: Plaça de Rafael Atard.

Com en anteriors edicions els llibres en Llengua Valenciana estaran presents en la caseta que les Associacions Culturals, l'Ateneu Cant i Fum i Centenar de la Ploma, tenen en la fira.

Si vols mes informacio sobre els llibres que estaran en la caseta:

Per a llibres que tracten de Manises y la seua Historia:


Si vols llibres sobre teatre:


Si vols llibres sobre l'Historia i Cultura Valenciana:


Per a mes informacio sobre la Nostra Historia, la verdadera Historia dels Valencians, escrita per filolecs, investigadors, advocats, llingüistes, escritors i periodistes valencians, llig els articuls que s'oferixen en http://manisesonline.blogspot.com , baix en l'apartat corresponent. Tens mes de 1000 articuls -fonamentats i en proves- de lo que som, hem segut i, per descontat, continuarem sent.

Reportage de la Fira de 2009















En l'edicio de 2009 varen fer la presentacio del llibre de Joan Benet titulat EN TRELLAT I SAÓ, EL REFRANER VALENCIÀ, que va tindre una gran aceptacio.

En esta foto es veu a l'Alcalde de Manises Enrique Crespo i a la Regidora de Cultura Maribel Miquel en el moment que Joan Benet els firmava el llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario