BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 05

AM 05

AM 03, TRUC

AM 03, TRUC

AM 01, LLIBRE

AM 01, LLIBRE

ACV 02

ACV 02
.

ACV 03

ACV 03

ACV 01

ACV 01

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

EN LA FESTA DE SANT JOAN BATISTE ES CELEBRA EL VALL DE LES COVETERES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 01, dia 23 de juny

REP 01, dia 23 de juny
.

CONMEMORANDO LA FIESTA A SAN JUAN BAUTISTA, PATRONO DE MANISES, SE HA CELEBRADO EL TÍPICO BAILE DE “LES COVETERES”, EN RECUERDO DE NUESTROS ANTEPASADOS. PINCHE EN LA FOTO PARA + INFO

ELS MOROS I CRISTIANS DE MANISES HAN OMPLIT DE COLORIT I MUSICA ELS CARRERS DE MANISES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02, MOROS I CRISTIANS

REP 02, MOROS I CRISTIANS
.

DURANTE UNA SEMANA SE HA CELEBRADO POR LAS CALLES DE MANISES LA FIESTA DE “MOROS I CRISTIANS”. PINCHE EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE DE LOS DESFILES.

LA CLAVARIA DE LES SANTES JUSTA I RUFINA CONCEDIX L’ÀMFORA D’OR A LA CERAMISTA MANISERA: MERCEDES ALCÁCER MONTORO. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 03, DIA 11 ÀMFORA D'OR 2018

LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA, PATRONAS DE LA CERÀMICA Y DE MANISES OTORGAN EL “ÀMFORA D’OR 2018” A UNA CERAMISTA MANISERA. PÌNCHE EN LA FOTO PARA + INFO

manises

REP 04, EXPOSICIÓN DE CERAMISTAS

REP 04, EXPOSICIÓN DE CERAMISTAS
MANISES
MANISES

REP 05

REP 05
MANISES
MANISES

REP 06

REP 06
manises
MANISES

REP 07

REP 07
MANISES
manises

REP 08

REP 08
manises
manises

REP 09

REP 09
manises
manises

REP 10

REP 10
manises

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 20 de junio de 2010

MOROS I CRISTIANS 2010

PRESENTACIO DE LES CAPITANIES
MORA I CRISTIANA DE MANISES 2010

Ahir dissabte va tindre lloc en l'Auditori Germanies la presentacio de les capitanies del Moros i Cristians de Manises per a l'any 2010.

En un escenari cuidat al maxim, ben presentat, bona musica, en tots els estandarts de les comparses -i en un bona puntualitat-, va començar l'acte del relleu de les Capitanies del 2009 per les del 2010.

Primer que tot la presentadora va fer una chicoteta introduccio de l'acte i va donar pas al president d'Intercomparses Manuel Valenzuela, que -com tots els anys- donà les gracies a tots els que fan possible que'ls Moros i Cristians siga una realitat.

Va destacar la nova incorporacio de dos noves comparses, una mora AL BEN VIURE i atra cristiana BUCANEROS, i que en total ya son onze, sis mores i cinc cristianes.

El cartell d'est any, obra de Mónica Díez Ajenjo, el va descobrir son pare Rafael Díez Calatrava, en companyia del president Manuel Valenzuela, ya que ella per motius de treball no va poder fer acte de presencia.


Programa de l'acte en l'Auditori Germanies
19 de Juny de 2010, 20:30 hores.

La Notaria de Manises va llegir l'acta en la que el dia 16 de Juny es va nombrar a les noves capitanies i els va donar una copia a cadascu.

Est any 2010 el nombrament ha recaigut en:
CAPITANIA CRISTIANA:
FERNANDO BONET BERTOMEU
DAMA:
MARÍA JESÚS SANZ FRAILE
CAPITANIA MORA:
VICENTE TABERNER GUTIÉRREZ
FAVORITA:
MARÍA DEL CARMEN DE LA CONCEPCIÓN CAMACHO
RODELLETA:
CARMEN TABERNER DE LA CONCEPCIÓN

Despres va vindre el moment de les despedides i pujaren a l'escenari María Díez Asunción ( Capitana Mora de 2009 ) i María José Carretero Asunción ( Capitana Cristiana 2009 ) i despres de donar als nous capitans les espases, donaren les gracies a tots per l'ajuda i lo be que se ho havien passat durant el seu regnat i que llamentaven lo pronte que havia passat.Per part dels nous capitans els parlaments varen anar dirigits a tots els que durant tants anys han segut els seus companys en el començament de la comparses i l'ajuda rebuda per part de tots, agraint que est any 2010 els haixquen designat ad ells.

Tot l'acte fon molt emotiu i carregat de recorts, pero cal destacar - per a mi - l'emocio de María Jesús Sanz -Dama del Capità Cristià - que l'emocio no li deixava estar queta mirat cap amunt per a que no li hixqueren mes llagrimes de lo normal, lo que va ser impossible.


Despres d'un descans de deu minuts, varen començar la segona part, en la que'l maniser Blay, en el seu "Chou" va fer parodies i imitacions de personages de l'actualitat, sempre dins de la festa de Moros i Cristians.

"EL HUMOR DE BLAY" mos va fer riure i passar trenta minuts fenomenals de rialles i -com sempre- va ser tot un exit. Li desigem lo millor ya que cada dia es supera en tot lo que fa.

Per a finalisar una chicoteta parodia, en la que Manolo Santiago, acompanyat per ¿ . . . ? i ajudat pels capitans d'este any, va representar una comedieta realsant i valorant el treball, dedicacio i saber fer dels Moros i Cristians de Manises.

Tot un exit d'assistencia i de posta en escena, en la presentacio de les noves Capitanies dels Moros i Cristians de 2010, que est any començaran el 30 de juny fins al 4 de Juliol.

Estem tots invitats a participar i gojar dels actes programats.

Manises Online.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario