MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 13 de diciembre de 2010

ASSOCIACIO DE VEÏNS DEL CENTRE HISTORIC

ASSOCIACIO DE VEÏNS DEL
CENTRE HISTORIC DE MANISES

El passat fi de semana, en concret el dissabte dia 11 i el dumenge dia 12 de Decembre de 2010, l'Associacio de Veïns del Centre Historic de Manises, va celebrar els Nadals en la Plaça de l'Iglesia de Sant Joan Batiste.

El dissabte varen preparar la plaça i, com es veu en les fotos, montaren el Portal de Belem en figures de chiquets i chiquetes, que donaven vida al Naiximent de Deu.

Ademes en atra carpa estava el Rei esperant les cartes dels chiquets dirigides als Reixos, demanant joguets. Al mateix temps es feia fotografies en tots els que s'acostaven.

L'Abre de Nadal -molt original, fet en botelles de plastic- donava el colofó al montage i escenificacio de la festa nadalenca.

El Grup de Dances Repicó de Manises, varen actuar i mostraren l'alta qualificacio que tenen, escenificant una gran numero de valls valencians, molt aplaudits pels assistents.

El Cor Parroquial de Sant Joan Batiste va tancar l'acte -el dumenge pel mati- cantant nadalenques (villancicos) per a tots.

( Si vols coneixer i escoltar cançons nadalenques de totes les comarques valencianes, puncha en est enllaç:
http://www.loratpenat.org/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=155 )

Finalment es varen preparar unes paelles per a tots els que vullgueren assistir a dinar en la mateixa plaça de l'Esglesia.

Com a veí del Centre Historic, agraixc a l'Associacio l'acte i els felicite per l'iniciativa.

Pepe Esteve,
-




















No hay comentarios:

Publicar un comentario