AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 5 de maig de 2024

volta a manises, 5 de maig de 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 18 de septiembre de 2011

CRITICA A L'EXPOSICIO DELS ARTESANS CERAMISTES

CRITICA A L'EXPOSICIO DELS

ARTESANS CERAMISTES


El passat dissabte dia 3 de Setembre de 2011, va finalisar l'exposicio que la Regiduria de Turisme presentà en la Sala Els Filtres de Manises.

Des del primer dia en que es va presentar he tingut l'oportunitat de poder vore-la, i en ella es presentaven algunes firmes de Manises i de fora, exposant els seus articuls.

Vaig pendre nota d'ella i considerí oportú fer publicitat de l'exposicio i despres -el passat dia 17 d'Agost- vaig publicar un chicotet reportage fotografic sobre la mateixa.

Se supon que fer una exposicio es per a donar-se a coneixer i poder vendre la marca i els articuls que fabriques, per a que el que vol vore o comprar les teues peces es pot posar en contacte en tu, i per telefon o per internet, pot vore que fas i a on estas.

Desgraciadament en esta exposicio no s'ha fet cap publicitat d'ella, ( no es la primera vegà, ya que a principi d'any tampoc me deixaren fer fotografies, ni feren publicitat ). La Regidoria de Turisme no ha fet ni una fulleta ( en fotocopia, en blanc i negre ) en el nom de l'exposicio, ni tampoc en les firmes en noms i direccions, telefons, etc. En una paraula un chicotet catalec que es lo que pertoca en estos casos.

Per no fer, ni feu publicitat en la pagina uep de l'Ajuntament, on ni apareix resenyat, ni tampoc ( que yo sapia ) ha enviat correus electronics de Comunicats de Prensa.

No se si els fabricants que han exposat ( han portat les seues peces quan els han dit i les han arreplegat quan els han dit ) han demanat alguna cosa -no diners, que es sense cobrar- sino en lo que mes s'agraïx, que es fer publicitat dels teus productes.

Yo personalment he anat mes d'una vegada a vore l'exposicio, a vore les noves tendencies i la decoracio tradicional ( la deformacio professional la porte damunt ) i mai he vist a cap visitant la sala. Sempre he preguntat ¿Teniu algun catalec i relacio de firmes en els noms per a poder contactar en ells ? La resposta sempre la mateixa: No, non han fet res.

Exposar per exposar es pedre els temps, per als que exposen i per als que organisen l'exposicio, ya que no se trau trellat ni profit en l'esforç i diners que costa. La publicitat es importantissima, la resenya en els mijos de comunicacio es esencial, i aixina i tot els resultats sempre son menys dels que u volguera.

No se qui tindrà mes culpa, la Regidoria de Turisme, per no fer lo que li correspon, o els fabricants per no demanar un minim de professionalitat a l'institucio que ho ha organisat. Espere que per lo manco en la memoria que es faça ( com a conseqüencia de les notes preses per la persona que estava atenent al public ) es valore si ha segut positiva o negativa l'exposicio i que servixca per a que a l'atra, no passe lo mateix.

Exposar es facil si tens la sala, els fabricants, el material i els mijos publics ( que no te costen diners de la boljaca ), lo dificil es saber lo que tens que fer, i fer-ho en professionalitat.

Pepe Esteve i Navarro

Relacio de firmes en les parets, sense cap atra informacio







.

No hay comentarios:

Publicar un comentario