AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 5 de maig de 2024

volta a manises, 5 de maig de 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 11 de septiembre de 2011

INFRAESTRUCTURES: EL METRO DE MANISES ( AEROPORT ) - RIBARROJA


INFRAESTRUCTURES:
EL METRO PER MANISES
(AEROPORT-RIBARROJA)


El desenroll d'un poble va unit a les seues infraestructures, el poder comunicar-se i desplaçar-se entre diversos llocs, ciutats, comarques o països, ya siguen terrestres, maritimes o aerees, es fonamental i imprescindible per a estalviar temps i diners i una bona calitat de vida.

Des de 2004, Manises te colocat (abans de les eleccions) el cartell de la prolongacio de la llinia 5 del Metro de Manises (Aeroport) fins a Ribarroja. La valla publicitaria indica que les obres finalisaran en 2010.

Estem en Setembre de 2011 i en el reportage fotografic que tinc fet, en 2009, 2010 i en Agost de 2011, i que ara els mostre, es pot vore l'evolucio que les obres han portat.

Començaren be i encara que hi havia intermitancies (la concessionaria si cobrava, treballava, i sino, parava) lo ben cert es que fa mesos que les obres han parat i estan en una situacio lamentable, com podran vore.

En esta epoca de necessitats, de falta de faena, no es d'extranyar que tots els materials que es poden aprofitar per a revendre i fer negoci illegal, desapareguen d'un dia per a l'atre.

Va existir una polemica en la que se demanava una parà en el Polideportiu, per a poder donar servici a les vivendes que alli n'hi han i que va portar a fer unes manifestacions -testimonials- dels partits en l'oposicio i algunes associacions. Recorde haver assistit a la que se va fer en la parà del Metro de La Rosa, on seriem unes 50 persones.

Totes estes alegacions es sabien que no tenien cap de futur, ya que el proyecte ya estava decidit i no hi havia possibilitat de modificacio, ya que les caracteristiques tecniques aixina ho decidiren.

Recentment -el passat 26 d'agost- l'Alcalde de Ribarroja feu unes manifestacions als diaris -tambe testimonials, com en son dia feu l'Ajuntament de Manises ¿adherint-se a la solicitut de fer una parà en el Polideportiu?, quan sabien que no hi havia res que fer, (¡¡¡ hi ha que tindre mala llet !!!).

El Poble de Manises no diu res, als veïns de La Presa no els he escoltat fer cap de manifest demanant que acaben les obres i puguen -per lo manco- anar en Metro fins a La Presa. L'Ajuntament tampoc a dit res, ni el Partit que Governa ni els partits representants en l'Ajuntament. Estem totalment emborregats,

Demanar que es complixquen unes necessitats i que siga dins del determini establit no es anar en contra de ningú, es reivindicar un dret que fa anys, molts, venim demanant i que fins hui -Setembre de 2011- encara no s'ha complit.

Mentres els materials van desapareguent (no hi ha cap de vigilancia), i si observen l'infraestructura, tant els fils de la llum, la ¿catenaria?, com els materials d'obra, cada vegà en queden menys. Despres venen les preses i al reprendre l'obra, el constructor no vol saber res i es tenen que tornar a comprar materials. Una obra establida en X €., es multiplica per 3 o 4 vegades mes, per l'incompetencia dels governants que tenim, que no saben gestionar el recursos, i per mosatros -que tenim el morro fluix- que deixem que mos prenguen el pel.

En Novembre eleccions. Qui mes puga per ad ell.

Pepe Esteve i Navarro

PD: Fotografies del meu archiu particular.

Situacio de les obres del Metro,
en l'any 2009-2010.
Poligon Industrial de La Cova




















Situacio de les obres del Metro en
l'any 2009-2010.
LA PRESA







Situacio de les obres del Metro en
Agost de 2011.
Poligon Industrial de La Cova
Com es pot vore la falta de vigilancia i manteniment ha fet que desapareguen els materirls de la llum, els cables, etc.




















Situacio de les obres del Metro en
Agost de 2011.
LA PRESA
Les baranes, els tubos, les reixes, els fils, les
rajoles, etc, cada dia que passa n'hi han menys.















.

No hay comentarios:

Publicar un comentario