SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE



GRACIES PER VISITAR EL BLOG. GRACIAS POR VISITAR EL BLOG. MERCI DE VISITER LE BLOG. THANKS FOR VISITING THE BLOG. Vielen Dank für den Besuch der Blog.


ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 3 de marzo de 2013

SEMANA DE LA DONA 2013


DIA DE LA DONA
MANISES, MARÇ DE 2013

Ilustra el programa un Socarrat de
La Cerámica Valenciana

Demà Dilluns 4 de Març, tindrà lloc el començament dels actes que la Regidoria de la Dona, de l'Ajuntament de Manises, ha preparat per a commemorar esta celebracio.

Treballs manuals, exposicicions, coloquis, manifests, i el PREMI A TOTA UNA VIDA, son les activitats que est any s'han preparat pels colectius.

Per a finalisar -el dijous 7 de Març-, despres de l'entrega del Premi a N'Ampar Garcia Gonzalez i l'Homenage a les Dones Terrisseres de Manises, tancarà l'acte un concert de La Manisense Big Band.



El Divendres dia 8 de Març i el Dissabte 9, el Grup de Teatre GENT DE MANISES·AMICS DEL PATRONATO, oferiran dos sainets:

CHEPERUT I COIXO i NO ES PER AHÍ

Estes son les activitats, segons el programa editat per l'Ajuntament, en els dies i llocs on es realisen.

Les INVITACIONS per al DIVENDRES DIA 8 de MARÇ, es podran arreplegar en els actes culturals que es facen durant tota la semana.


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario