SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE



GRACIES PER VISITAR EL BLOG. GRACIAS POR VISITAR EL BLOG. MERCI DE VISITER LE BLOG. THANKS FOR VISITING THE BLOG. Vielen Dank für den Besuch der Blog.


ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

jueves, 18 de marzo de 2010

EDIFICI " EL ARTE "

El passat mes de febrer www.manisesonline.com va enviar un correu electronic informant de l'immediata restauracio de l'Edifici " El Arte ".

En el correu electronic es donava informacio sobre els detalls de la restauracio, aixina com els autors -artesans ceramistes- que s'anaven a fer carrer de tornar a la seua construccio original, la de 1922 ( el cos central ) i l'afegit en 1924 ( la part dreta, mirat la foto ), tapant les portes, finestres i balcons, i restaurant els panels de taulells-medallons, que en sa construccio original tenia.

Per a informacio general, en la primera fotografia -en blanc i negre- es mostra com quedara la frontera, despres de tot el treball.

La segona fotografia es la frontera actual,Giner de 2010.


Edifici "El Arte". Frontera original de 1922


Edifici "El Arte". Frontera en l'actualitat, en Giner de 2010.

Si algu no va poder vore tota l'informacio, no mes te que punchar en l'enllaç: www.manisesonline.com/elarte.pdf

De l'interior de l'edifici, en este moment sabem poques coses, pero segur que en poc de temps podrem averiguar que es lo que hi ha ( o lo que havia i ara no està ) i a on està.

No hay comentarios:

Publicar un comentario