BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 05

AM 05

AM 03, TRUC

AM 03, TRUC

AM 01, LLIBRE

AM 01, LLIBRE

ACV 02

ACV 02
.

ACV 03

ACV 03

ACV 01

ACV 01

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

EN LA FESTA DE SANT JOAN BATISTE ES CELEBRA EL VALL DE LES COVETERES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 01, dia 23 de juny

REP 01, dia 23 de juny
.

CONMEMORANDO LA FIESTA A SAN JUAN BAUTISTA, PATRONO DE MANISES, SE HA CELEBRADO EL TÍPICO BAILE DE “LES COVETERES”, EN RECUERDO DE NUESTROS ANTEPASADOS. PINCHE EN LA FOTO PARA + INFO

ELS MOROS I CRISTIANS DE MANISES HAN OMPLIT DE COLORIT I MUSICA ELS CARRERS DE MANISES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02, MOROS I CRISTIANS

REP 02, MOROS I CRISTIANS
.

DURANTE UNA SEMANA SE HA CELEBRADO POR LAS CALLES DE MANISES LA FIESTA DE “MOROS I CRISTIANS”. PINCHE EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE DE LOS DESFILES.

LA CLAVARIA DE LES SANTES JUSTA I RUFINA CONCEDIX L’ÀMFORA D’OR A LA CERAMISTA MANISERA: MERCEDES ALCÁCER MONTORO. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 03, DIA 11 ÀMFORA D'OR 2018

LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA, PATRONAS DE LA CERÀMICA Y DE MANISES OTORGAN EL “ÀMFORA D’OR 2018” A UNA CERAMISTA MANISERA. PÌNCHE EN LA FOTO PARA + INFO

manises

REP 04, EXPOSICIÓN DE CERAMISTAS

REP 04, EXPOSICIÓN DE CERAMISTAS
MANISES
MANISES

REP 05

REP 05
MANISES
MANISES

REP 06

REP 06
manises
MANISES

REP 07

REP 07
MANISES
manises

REP 08

REP 08
manises
manises

REP 09

REP 09
manises
manises

REP 10

REP 10
manises

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

sábado, 13 de noviembre de 2010

PENYA ELS TROBAORS

NOU CARRER EN MANISES DEDICAT A LA
NUEVA CALLE EN MANISES DEDICADA A LA
"PENYA ELS TROBAORS"

Rotul de taulells que informa del NOSTRE CARRER, i que l'Ajuntament
de Manises, mos ha dedicat, per lo que li donem les gracies.

Mural de azulejos que informa de NUESTRA CALLE, y que el Ajuntamiento
de Manises nos ha dedicado, por lo que le damos nuestras más expresivas gracias.

La Nostra Penya d'Amics va naixer en l'any 1995, despres de les representacions teatrals de la "MORT I PASSIÓ". Hem cumplit 15 anys. Els primers 15 anys, i per aixo ho hem celebrat.

En primer lloc s'ha fet una recopilacio del material que varem tindre al principi, com pot ser cançons, partitures, instruments, roba en el nostre escut i "logo", videos i detalls rellevants que nos han ocorregut durant tots estos anys d'activitat.

Este grup d'amics es el continuador d'una tradicio manisera que durant molts anys molts grups d'amics han plenat de musica els carrers de la nostra Ciutat fins a trencar el dia, clarejar el dumenge, en diferents melodies de l'epoca, principalment ab un gust romantic, sempre en el mes de Maig -els dissabtes i vespres de festa- i que tenen i sempre han tingut la missio de fer aplegar el nostre carinyo i admiracio per les nostres dones: Mares, germanes, amigues, novies, dones, etc., en la millor manera possible, en la nostra veu ( en riguros directe ) i acompanyats de los nostres guitarres.

Tota l'Historia de la Penya Els Trobaors, s'encontra en atre apartat d'este Blog. En el menú HEMEROTECA > Cultura > Pnya Els Trobaors.

Manises, Novembre de 2010
Pepe Esteve.
Co-fundador de la Penya.


Carrer de la Penya Els Trobaors, que s'encontra al final de la Avgda. del P. Valencià,
just al costal de l'Edifici "El Arte" i que va a morir al Carrer del Clavell i Carrer de Montepío.


Cartell de l'Exposicio del mes de Maig. XV Aniversari: 1995-2009.
15 anys tocant-te . . . i cantant-te.

Nuestra Peña de Amigos que nace en el año 1995, después de las representaciones teatrales de la " MORT i PASSIÓ ", ha cumplido 15 años. Los primeros 15 años, y como tal lo hemos celebrado.

En primer lugar se ha hecho una recopilación del material que se empleó al principio, tales como canciones, partituras, instrumentos, indumentaria, grabaciones, vídeos y detalles relevantes que nos han ocurido durante estos años de actividad.


En el año 2009, en el mes de Mayo, hemos celebrado nuestro XV Aniversario y en la Exposición que realizamos en las Casa de Cultura de Manises, hemos intentado hacer participe a todos de lo bien que lo hemos pasado y de que esperamos que continue durante muchos años más.


Este grupo de amigos es el continuador de una tradición manisera que durante muchos años muchos grupos de amigos han llenado de música las calles de nuestra Ciudad hasta el amanecer, con diferentes melodías de la época, principalmente con un sabor romántico, siempre en el Mes de Mayo -en los sábados y vísperas de fiesta- y que tienen y siempre han tenido como misión, transmitir nuestro cariño y admiración por nuestras mujeres: Madres, hermanas, amigas, novias, esposas, etc., con la mejor manera posible, con nuestra voz ( en directo ) y acompañados con nuestras guitarras.
Toda la Historia de la "Penya Els Trobaors", se 'encuentra en otro apartado de este Blog. En el menú HEMEROTECA > Cultura > Penya Els Trobaors.

Manises, Noviembre de 2010
Pepe Esteve.
Co-fundador de la Penya.


2 comentarios:

  1. Enhorabona, no sabia que havien rotulat eixe carrer amb el nom de la penya.

    ResponderEliminar
  2. Gracies, estem contents i als 25 anys heu tornarem a celebrar.
    Pepe Esteve

    ResponderEliminar