SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE



GRACIES PER VISITAR EL BLOG. GRACIAS POR VISITAR EL BLOG. MERCI DE VISITER LE BLOG. THANKS FOR VISITING THE BLOG. Vielen Dank für den Besuch der Blog.


ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

sábado, 13 de noviembre de 2010

PENYA ELS TROBAORS

NOU CARRER EN MANISES DEDICAT A LA
NUEVA CALLE EN MANISES DEDICADA A LA
"PENYA ELS TROBAORS"

Rotul de taulells que informa del NOSTRE CARRER, i que l'Ajuntament
de Manises, mos ha dedicat, per lo que li donem les gracies.

Mural de azulejos que informa de NUESTRA CALLE, y que el Ajuntamiento
de Manises nos ha dedicado, por lo que le damos nuestras más expresivas gracias.

La Nostra Penya d'Amics va naixer en l'any 1995, despres de les representacions teatrals de la "MORT I PASSIÓ". Hem cumplit 15 anys. Els primers 15 anys, i per aixo ho hem celebrat.

En primer lloc s'ha fet una recopilacio del material que varem tindre al principi, com pot ser cançons, partitures, instruments, roba en el nostre escut i "logo", videos i detalls rellevants que nos han ocorregut durant tots estos anys d'activitat.

Este grup d'amics es el continuador d'una tradicio manisera que durant molts anys molts grups d'amics han plenat de musica els carrers de la nostra Ciutat fins a trencar el dia, clarejar el dumenge, en diferents melodies de l'epoca, principalment ab un gust romantic, sempre en el mes de Maig -els dissabtes i vespres de festa- i que tenen i sempre han tingut la missio de fer aplegar el nostre carinyo i admiracio per les nostres dones: Mares, germanes, amigues, novies, dones, etc., en la millor manera possible, en la nostra veu ( en riguros directe ) i acompanyats de los nostres guitarres.

Tota l'Historia de la Penya Els Trobaors, s'encontra en atre apartat d'este Blog. En el menú HEMEROTECA > Cultura > Pnya Els Trobaors.

Manises, Novembre de 2010
Pepe Esteve.
Co-fundador de la Penya.


Carrer de la Penya Els Trobaors, que s'encontra al final de la Avgda. del P. Valencià,
just al costal de l'Edifici "El Arte" i que va a morir al Carrer del Clavell i Carrer de Montepío.


Cartell de l'Exposicio del mes de Maig. XV Aniversari: 1995-2009.
15 anys tocant-te . . . i cantant-te.

Nuestra Peña de Amigos que nace en el año 1995, después de las representaciones teatrales de la " MORT i PASSIÓ ", ha cumplido 15 años. Los primeros 15 años, y como tal lo hemos celebrado.

En primer lugar se ha hecho una recopilación del material que se empleó al principio, tales como canciones, partituras, instrumentos, indumentaria, grabaciones, vídeos y detalles relevantes que nos han ocurido durante estos años de actividad.


En el año 2009, en el mes de Mayo, hemos celebrado nuestro XV Aniversario y en la Exposición que realizamos en las Casa de Cultura de Manises, hemos intentado hacer participe a todos de lo bien que lo hemos pasado y de que esperamos que continue durante muchos años más.


Este grupo de amigos es el continuador de una tradición manisera que durante muchos años muchos grupos de amigos han llenado de música las calles de nuestra Ciudad hasta el amanecer, con diferentes melodías de la época, principalmente con un sabor romántico, siempre en el Mes de Mayo -en los sábados y vísperas de fiesta- y que tienen y siempre han tenido como misión, transmitir nuestro cariño y admiración por nuestras mujeres: Madres, hermanas, amigas, novias, esposas, etc., con la mejor manera posible, con nuestra voz ( en directo ) y acompañados con nuestras guitarras.
Toda la Historia de la "Penya Els Trobaors", se 'encuentra en otro apartado de este Blog. En el menú HEMEROTECA > Cultura > Penya Els Trobaors.

Manises, Noviembre de 2010
Pepe Esteve.
Co-fundador de la Penya.


2 comentarios:

  1. Enhorabona, no sabia que havien rotulat eixe carrer amb el nom de la penya.

    ResponderEliminar
  2. Gracies, estem contents i als 25 anys heu tornarem a celebrar.
    Pepe Esteve

    ResponderEliminar