volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 5 de maig de 2024

volta a manises, 5 de maig de 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

sábado, 30 de abril de 2011

LES CREUS DE MAIG, MONTAGE

LES CREUS DE MAIG

El passat mes de Giner del present 2011, es varen reunir els components que l'any 2010 varen fer la festa de Les Creus de Maig.

Des del primer moment es va creure en la necessitat de constituir-se en una Associacio per a portar avant la festa, i es va decidir nomenar-se AMICS DE LA FESTA DE LES CREUS DE MAIG.

Es varen fer unes reunions en Febrer i Març i es va encarregar al ceramiste i pintor maniser, José Royo Vilar, que fera un esbos de lo que podria ser est any La Creu.

Es va propondre a la Junta i es decidi acceptar el disseny que va presentar, i a partir d'aci varem començar a treballar.


Els membres que actualment formen la Junta, ampliable en tot moment, son:

Aurelian Uzuru

Emilio Araque Girón

Francisco Benlloch Taberner

Francisco Borrás sanchis

Francisco Tos Viala

Imael Mora García

José Arenes Mas

José Esteve Navarro

José Miguel Morató Enguídanos

José Royo Vilar

José Segura Folgado

Salvador Furió Alpuente

Com es pot comprovar en les imagens que s'oferixen, la colaboracio, tant en la confeccio com en l'ajuda del diversos elements necessaris per al montage, ha segut excelent i la gent ha colaborat desinteressadament fins a que'l passat dissabte 30 d'Abril, La Creu s'ha pogut colocar en el centre de la Plaça de L'Esglesia.

Al finalisar els actes del proxim dia 3 es donara ampla informacio de tot lo que s'ha gastat i arreplegat per a poder portar a cap esta Tradicio Manisera i Valenciana, que no volem que es perga.

Des de la Junta s'agraïx a tots la bona voluntat i les aportacions, tant en diners com en materials, de totes les persones que -bonament- han colaborat. Es posa en coneiximent de tots, que l'artiste José Royo Vilar, ha donat un quadro a l'Associacio, i l'import de lo que s'arreplegue sera una aportacio extra per a pagar lo que faça falta.

Amics de la Festa de Les Creus de Maig de Manises

Abril de 2011

















































Fotografies de Manises Online.


No hay comentarios:

Publicar un comentario