AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 2 de mayo de 2011

EL COMBREGAR D'IMPEDITS, SAN VICENTE FERRER


EL COMBREGAR D'IMPEDITS
No ha pogut ser. Est any 2011 el Combregar d'Impedits no ha pogut celebrar-se per fora de l'Iglesia, pels carrers de la Parroquia, ya que el temps, no ho ha permitit.
A les huit del mati començava la Missa en Llengua Valenciana. Una Esglesia plena de gom a gom en l'esperança de que parara de ploure i es poguera celebrar.
Tant els veïns de Manises, com manisers vinguts de fora del poble, hem esperat fins a l'ultim moment per a poder acompanyar al Senyor Retor a portar la Comunio als malats que no podem acodir pel seu peu a l'Iglesia.
Fora, en la plaça, estava esperant mes gent i la banda de musica, pero al finalisar la Missa i continuar ploguent Don Valentín s'ha vist en la necessitat de suspendre l'acte.
Posteriorment anira a portar-los la Comunio, pero sense provesso, en un acte emotiu i de solidaritat que any darrere any la nostra Parroquia celebra en el dia de Sant Vicent Ferrer.
A les 9:15 hores, Pepe Furió, tancava l'Iglesia i fins a l'any que ve.







Fotografies de Manises Online

No hay comentarios:

Publicar un comentario