AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 18 de julio de 2011

DÍA DE LA CERÁMICA - FESTA DE LA CERAMICA 2011


DIA DE LA CERAMICA
FESTA DE LA CERAMICA 2011

Ahir, 17 de Juliol, va finalisar els actes del Dia de la Ceramica-Festa de la Ceramica, que començaren el passat divendres, 15 de juliol.
Varen començar a preparar les taules, cadires i material per a fer la demostracio el 13 i 14, i en l'organisacio han intervengut tant l'Oficina de Turisme, como AVEC-GREMI, aixina com les diverses associacions i empreses que ha colaborat en deixar el seu material per a poder portar a cap est acte tant tradicional i important en les nostres festes de la ceramica.
L'acollida que ha tingut per part del poble ha segut -com sempre- fenomenal, i als veïns de Manises s'han afegit els d'atres pobles, sobre tot de Valencia, que han vingut a vore com es treballa i en convertix el barro en una peça tan fina i selecta com es la ceramica manisera.
Totes les modalitats han estat representades: Fer a l'aire, coure, repassar, pintar, enverniçar, i en totes les tecniques que es podien demanar: Pintar sobre verniç, sobre socarrat, en llustre; pintar taulells ( socarrats ), amfores, centres, florers, fonts, macetes; modelar, etc. La participacio, tant de ceramistes com de gent que estava veent tot el proces, es pot vore en estes fotografies que es mostren a continuacio. Son de diversos dies i moments, i venen a demostrar que l'interes per la ceramica, la seua cultura i tradicio no es pert, i en l'anim i el pensament de tots, esta que puga continuar celebrant-se.
Pepe Esteve.
Manises Online
( Fotografies archiu particular. Es poden copiar, guardar, imprimir, reenviar, etc., no existix cap de restriccio per a la seua divulgacio. Recorde que punchant damunt de cada foto, s'amplia, i tornant a punchar damunt, es fa escara mes gran ).














































































No hay comentarios:

Publicar un comentario