MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 18 de marzo de 2012

ELS LLIBRETS DE FALLA DE MANISES


PRIMER PREMI DELS LLIBRETS DE
FALLA DE MANISES DE 2012


De tots es conegut que els llibrets de falla servixen per a fer una presentacio de la falla, dels seus components, aixina com un homenage als Presidents d'Honor i fallers mes antics, i a les persones que en la seua trayectoria han engrandit i fet possible que haja aplegat fins als nostres dies.

Tota aço queda per a l'Historia, i d'aci 20 o 30 anys, els chiquets que hui apareixen, es voran i recordaran dies feliços en la seua semana de gloria, en la festa de la seua falla, en les nostres falles universals.

Tambe es de veres que junt ad esta informacio i explicacio de la falla, s'encontren articuls i histories que nos enriquixen i fan que conegam el lloc, les situacions i a les persones que estigueren abans que mosatros.

La Falla Centre -des de fa uns anys, ( que yo recorde des del 2007)- esta caracterisant-se per incloure l'Historia sobre la falla, associat al lloc on pertany, als Manisers Artesans, les fabriques antigues, i es fa un repas de les activitats de la falla.

Si en alguna cosa es caracterisa la Falla Centre es per fer les coses ben fetes -cadascu dins de les seues possibilitats- i sobre el llibret, Paco Tos Viala nos dona una bona lliço d'amor a Manises, traent a la llum i publicant histories i biografies de Manisers Ilustres, que d'atra forma passen desapercebuts.

L'enhorabona a tots els que han possible la publicacio del Llibret de 2012 ( i en especial ad ell ) pel gust i ¡¡¡ sobre tot pel contingut lliterari del mateix !!!, ya que este tipo de publicacions son les que engrandixen a una falla i a les persones que la componen.

Aixina ho ha considerat el jurat al donar els premis.

Enhorabona a tots.

Pepe Esteve.

Una nota aclaridora: M'AGRADARIA QUE M'EXPLICAREN ¿ A QUIN SANT VAN -DES DE FA UNS ANYS- LES FOTOGRAFIES DE L'ALCALDE I LA REGIDORA, QUE ABANS NO ANAVEN ?.

Per cert, MAL COLOCATS, PRIMER L'ACALDE i DESPRES LA REGIDORA. Si l'Alcalde deu d'anar de front en la plana impar, a l'esquerra es posa una publicitat.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario