MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 12 de noviembre de 2012

ENTRADAS A MANISES: CAMINO DE ALDAYA



EL CAMÍ D'ALDAYA

El passat 29 de Setembre de 2012, es va produir en Manises una gran pluja que va ocasionar una gran destrossa, tant en els barrancs com dins del poble, ya que l'aigua que va caure superà el 112 litros per m2.

D'entre els barrancs que varen patir les destrosses està el que arreplega l'aigua de l'Aeroport, va per baix de la carretera de l'Aeroport a/de Valencia i va a desembocar al riu Turia, passant per l'Aqüeducte d'Els Arcs i el Pont de Pedra.

Com es pot vore en les imagens, la carretera que unix el Poligon Industrial de l'Aeroport en l'enllaç de la carretera al Barri de Sant Jeroni, va quedar en molt mal estat. L'aigua es va emportar per davant part d'ell.

Per a la festa de Tots Sants, l'Ajuntament va colocar unes senyals en les que desviava el transit per a dins del Poligon, y va senyalisar la carretera en un sols sentit i en un chicotet espai per als vianants.

Ha passat mes d'un mes i tot seguix igual. L'Ajuntament deuria de arreglar els desperfectes que la puja va fer i -mentres- senyalisar la desviació degudament, per a que quan s'aplegue a la senyal tots sapien com eixir i poder aplegar a la carretera que va -per davant del Cementeri de Manises- a la carretera a la que ara no poden passar.

Sent -com és- un carretera en molt de transit, es deuria de donar pressa, ya que causa un gran perjuí als treballadors del poligon i sobre tot a la seguritat de les persones que van per esta carretera.



Camí tallat, en el que s'indica la desviacio, pero a partir d'aci no hi ha cap de senyal. Tampoc diu que els treballadors del Poligon de Jerónimo poden passar a les fabriques, o no, i tenen que pegar la volta.



Sentit unic de circulacio, estret i que fa falta arreglar a la major brevetat.


Espai que han deixat per a que passen les persones.


Lo que queda del barranc i que les solsides poden fer perillar el transit de les persones.


Mes desperfectes en la carretera que poc a poc, si no l'arreglen, anirà desapareguent.





..

No hay comentarios:

Publicar un comentario