MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

sábado, 4 de mayo de 2013

LA PENYA ELS TROBAORS I LA BODA DE SANTI BORRÁS


LES NITS DE MAIG DE 2013
LA PENYA ELS TROBAORS DE MANISES


Estem en Maig i durant molts anys els manisers hem eixit a fer musica a les dones, tots els fins de semana i la vespra de festa, pels carrers de la Nostra Ciutat.
La Penya Els Trobaors de Manises, es va fundar en l'any 1995 i des de llavors cada any les cançons melodiques i sentimentals, han acompanyat a les amigues, dones i conegudes en les serenates que hem fet.
Est any no podia ser manco i -a l'igual que anys passats- Maig se convertirà en nits de musica tant per Manises com per atres poblacions al voltant del nostre poble.
Est any tenim un acte molt bonico que celebrar, i es la boda d'u dels components del grup: Santi Borràs Tortajada que s'ha casat en Almudena Carrascosa Pérez, hui en la Parroquia de Sant Joan Batiste.
Com amic i membre del Grup Els Trobaors, els desige molta felicitat i que continue aportant el seu saber i bon caracter dins del grup.
Pepe Esteve.





.

No hay comentarios:

Publicar un comentario