.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 01 dia 24 concert

AM 01 dia 24 concert

AM 09 dia 25 veïns

AM 09 dia 25 veïns

AM 05

AM 05

AM 07

AM 07

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 04

ACV 04

ACV 07

ACV 07

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

.

.

.

.
MANISES

REP 01 EL NIÑO JESÚS DE PRAGA 1967

MANISES

.

.

OBERTA L’EXPOSICIO EN EL CENTRE CULTURAL “EL ARTE”, DE DIBUIXOS DELS ALUMNES DELS COLEGES DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 02 EXPO EL ARTE

EN EL CENTRO CULTURAL EL ARTE SE ENCUENTRAN LOS TRABAJOS REALIZADOS POR LOS ALUMNOS DE LOS COLEGIOS DE MANISES. TEMA: LA FIESTA Y CABALGATA DE LA CERÁMICA. ESTARÁ ABIERTA HASTA EL 30 DE JUNIO DE 2017. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFO.

.

.

SOLEMNE CLAUSURA DE LES XL HORES EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 03 LES QUARANTA HORES

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO CON GRAN SOLEMNIDAD LA FIESTA DE “LES XL HORES”. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EXPOSICIO EN LA CASA DE CULTURA DEL PROGRAMA CONVIVENCIA MAJORS. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 04 TALLER CASA DE CULTURA

EN LA CASA DE CULTURA SE ENCUENTRAN EXPUESTOS LOS TRABAJOS REALIZADOS EN EL TALLER “CONVIVENCIA MAYORES” HASTA EL DÍA 11 DE JUNIO. PINCHA EN LA IMAGEN PARA + INFO.

.

.

EL SORTEIG DE LA LOTERIA DEL DISSABTE 10 DE JUNY EN MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

DIA 10 PRIMER PREMI

DIA 10 SEGON PREMI

REP 05 03 TERCER PREMI

EL SORTEO DE LA LOTERÍA NACIONAL DEL PASADO SÁBADO 10 DE JUNIO TUVO LUGAR EN MANISES. PINCHA EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE.

.

.

LA FESTA DEL NINYET EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06 DIA 11, EL NIÑO 2017

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO LA FIESTA DEL NIÑO JESÚS DE PRAGA. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRER DEDICAT A GADEA, PEPE GADEA, EL FOTOGRAF QUE HA DEIXAT UN LLEGAT IMPORTANTISSIM PER AL POBLE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 07 CARRER DE GADEA

PEPE GADEA, EL FOTÓGRAFO, UNO DE LOS CINCO QUE HAN DEJADO UNA HISTORIA DE MANISES EN IMÁGENES, TIENE UNA CALLE CON SU NOMBRE EN NUESTRA CIUDAD. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

A JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, CERAMISTE I QUE FON ALCALDE DEL POBLE, L’AJUNTAMENT DE MANISES LI VA DEDICAR UN CARRER. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 08 CARRER DE JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ

AL GRAN CERAMISTA Y ALCALDE DE MANISES JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, EL AYUNTAMIENTO LE DEDICÓ UNA CALLE EN EL BARRIO SAN FRANCISCO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EL SOPAR DE LA CERAMICA PER LA CLAVARIA DE LES SANTES ESCUDELLERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 17, LES SANTES SOPAR

EL SÁBADO TUVO LUGAR LA CENA DE LA CERÁMICA QUE LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA ORGANIZA COMO PRELUDIO DE SUS FIESTAS PATRONALES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-

LA FESTA DEL CORPUS EN LA CIUTAT DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 10 DIA 18 EL CORPUS

LA FESTIVIDAD DEL CORPUS SE HA CELEBRADO EN MANISES CON LA SOLEMNIDAD QUE LE CARACTERIZA Y GUARDANDO LA TRADICIÓN DE LAS DANZAS Y REPRESENTACIONES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

jueves, 26 de septiembre de 2013

LA MALA GESTIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE MANISES


Articul Bilingüe

                                                   Idioma Valencià
LA NULA ACTUACIO DE L'ASSOCIACIO
DE VEÏNS DEL CENTRE HISTORIC
DE MANISES.
LA MALA GESTIO DE L'AJUNTAMENT
DE MANISES.
La Ciutat de Manises, que deuria de ser un model en neteja i ornamentacio, deixa molt que desijar.
Casi sense eixir de casa, en una circumferencia de 200/300 m. Es poden encontrar un numero no determinat de anomalies i de falta de manteniment per part de l'Ajuntamet de Manises. Un Consistori, que te a 12 Regidors lliberats -cobrant de tots els manisers- i que a excepcio d'una mini, mini, mini, minoria, no tenen atra faena que estar treballant per a tota Manises. I no son mil-euristes.
Existix una Associacio de Veïns del Centre Historic que -teoricament- deuria d'estar en contacte en els veïns per a vore les necessitats i aportar solucions, vore les deficiencias que patixen i demanar a l'Ajuntament que les subsane. A dia de hui esta Junta Directiva encara no ha fet una Assamble General, per a donar contes i expondre un programa d'activitats, contant en l'opinio dels veïns que abans deu d'haver demanat.
Per a no fer-ho molt llarc he demanat per correu electronic informacio de la Junta i de lo que han fet o volen fer, (com a veí i co-fundador de l'Associacio), aixina com els he enviat una serie de fotografies denunciant lo que este veïnat -des del carrer de San Bernardo cap avall- patix, i no he rebut cap contestacio. El correu li'l he enviat al Senyor Regidor de Territori, que esta en contacte en el President.
Quan vullguen que contesten, pero per anar alvançant, els mostre una serie de fotografies (poquetes de lo que es podria posar) de cóm estan els carrers, parcs i monuments que en 3 carrers s'encontren.

En este primera fotografia -el Parc del Filtres- es pot vore que quan se ve de l'avinguda Vicent Blasco i Ibanyez (el sentit de l'avgda.) no existix cap senyal orientativa per a poder anar a PATERNA, VALENCIA, QUART DE POBLET, o a L'HOSPITAL, QUART, ETC. Son infinitat les persones que a l'arribar a este punt paren el coche i pregunten cóm poden aplegar a les poblacions o llocs que abans he dit.
La pancarta de l'exposisio (que fa 2 mesos s'acabà) encara esta en el mateix lloc.


Seguint en indicacions en l'Avgda dels Tramvies, fa temps va caure el rotul que indetificava al carrer i que s'encontrava en la rotonda que va a l'hospital i com es pot vore encara no està posat. Si el tornen a posar com el que estava abans, tornarà a caure.
U dels servicis que entra en esta circumferencia de 200/300 m. es el Metro, que com tots els que'l gastem sabem, esta semana sí i l'atra tambe esta trencat, o les escales o l'ascensor. Estes fotografies son de finals del mes d'Agost.
Si continues -ya dins- t'encontres en la decoracio que ara veuen: poals de tota classe i colorit per a poder arreplegar l'aigua que cau.
No cal dir que fa mesos, mes de 2 anys, que els fumerals de ceramica, estan trencats i encara no s'han arreglat.

Esta es la porta que cau al carrer de Menéndez y Pelayo, com es por vore en la frontera posa prohibit els gossos.


Dins del jardi de Les Carmeles de la Casa de Cultura, hi ha posat este cartell, que tira per terra la primera prohibicio. ¿ A quina fem cas ?.


Jardi d'Els Filtres, prohibit els gossos.


Mateix cartell en l'interior.Els Parcs (2 no mes de mostra: el de la Casa de Cultura i Els Filtres), els 2 tenen la mateixa indicacio: Prohibit entrar als gossos i bicicletes. Com podran comprovar en Els Filtres existixen 2 senyals contradictories, la primera a l'entrà prohibix els gossos i en la segona ¿ obliga a arreplegar ? la merda o fem que deixen. L'olor a pixum i fem ompli el parc i tens que anar molt espayet per a que no te chafe ninguna bicicleta.
No parlem dels panels decoratius que existixen en el parc. Ya poden ser de la part que vullgues que tots tenen algun desperfecte o atre i si no, nomes tenen que anar i comprovar-ho.
Per a rematar la faena, aixina es com ha quedat este panel numero 4 que per falta de base ha caigut. Aixina n'hi han uns quants.

La Sala Els Filtres, que es d'exposicio i es una de les mes originals que podem tindre, està des del 29 de Setembre de 2012 sense obrir, a conseqüencia de les pluges que varen caure.


En l'Avinguda de Blasco Ibanyez, al començament, davant de La Cruz de l'Este estan estos panels, en la situacio que veuen, pero poden continuar i voren els atres.


En el Mercat d'Els Filtres, en la frontera poden vore este buit d'uns taulells, que fa mesos caigueren i que encara estan per posar. Mirant dalt voran atre tros de la frontera que tambe esta a punt de caure. No s'acosten molt per si acàs els cau damunt.

Per ultim, i en lo que respecta a decoracio, existixen monuments que deurien d'estar allumenats, com el tio Pepet, la Creu de Ceramica, etc., a l'igual que està esta estatua a l'eixida de Manises cap a Ribarroja.
Tendriem que ser un referent, sobre tot en la nostra senya d'identitat: la ceramica i la decoracio, pero tenim uns dirigents i governants que es preocupen molt poc de la faena per la que foren elegits. 
Per una part l'Associacio de Veïns deu de ser reivindicativa i constant en totes les coses del seu ambit on esta establida, no es pot formar una Junta i no fer res, o callar per no molestar a qui ta propost. No esta complint en la seua obligacio i li tenim que demanar que actue o que dimitixca.
Per atra part, i com es pot vore l'Ajuntament tampoc complix en son deure, els seus Regidors -que tenen competencies i que cobren- es pategen molt poc el carrer i per lo tant no prenen nota de les deficiencies que -un chicotet tros de poble- te i que l'image que dona als visitants i als propis veïns es lamentable i tercermundiste. Si les deficiencies son del poble que les arregle el poble i si son d'ambit superior que s'exigixca que s'arreglen a la major brevetat, o ¿ no mes l'alcalde i regidors que manen (i cobren) es dediquen a inaugurar bars ?.
Pepe Esteve.


                                       Idioma Castellano o Español

en construcción

1 comentario:

  1. Pareix ser que si, que pa lo unic que valen es pa inagurar bars,y traurer els dines als contribuyens,o acas cobraba tambe del amo del bar,la veritat es que este poble de lo que fon ya no queda res y damunt lo que poquet que feren pa andrecordarse de qui erem en algun temps,eu han deixat perder,no tenet amor al poble ni a la xent del poble,domes posen la ma.

    ResponderEliminar