.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, AGOST 2017

AGENDA MANISERA, AGOST 2017

AM 01

AM 01
.

AM 04

AM 04
.

AM 03

AM 03

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 03

ACV 03
.

ACV 01

ACV 01

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 de Julio al 31 de Agosto 2017)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 de Julio al 31 de Agosto 2017)

.

.

.

.

MOROS I CRISTIANS DE MANISES 2017. RESUM DELS ACTES I DESFILES CELEBRATS. PUCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 01 MOROS I CRISTIANS 2017 ACTES CELEBRATS

REP 01 MOROS I CRISTIANS 2017 ACTES CELEBRATS
.

DESFILE FINAL MOROS I CRISTIANS 2017

MOROS I CRISTIANS DE MANISES 2017. REPORTAJE FOTOGRÁFICO DE LOS DESFILES Y ACTOS CELEBRADOS. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

VICENTE MARTÍNEZ I ANTONIO CORDERO INAUGUREN UNA ORIGINAL EXPOSICIO EN AVEC-GREMI. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02 DIA 6, EXPOSICIÓN EN AVEC GREMIO

REP 02 DIA 6, EXPOSICIÓN EN AVEC GREMIO
.

ORIGINAL EXPOSICIÓN DE DOS ARTESANOS CERAMISTAS EN AVEC-GREMIO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.
MANISES

REP 03 DIA 12 AMFORA D'OR A PEPE ROYO VILAR

REP 03 DIA 12 AMFORA D'OR A PEPE ROYO VILAR
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 04, DIA 15 I 16 FESTA DE LA CERÀMICA

REP 04, DIA 15 I 16 FESTA DE LA CERÀMICA
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 05, DIA 15 LA CORDÀ

REP 05, DIA 15 LA CORDÀ
.
MANISES

.

.

ELS CERAMISTES OFERIXEN UNA EXPOSICIO EN EL CENTRE CULTURAL “EL ARTE” AB MOTIU DE LES FESTES DE MANISES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06, DIA 16 EXPOSICIÓN DE ARTESANOS EN EL ADIFICIO CULTURAL EL ARTE

REP 06, DIA 16 EXPOSICIÓN DE ARTESANOS EN EL ADIFICIO CULTURAL EL ARTE
.

CON MOTIVO DE LAS FIESTAS PATRONALES LOS CERAMISTAS DE MANISES EXPONEN EN EL CENTRO CULTURAL EL ARTE. PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.
MANISES

REP 07, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

REP 07, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA
MANISES

.

.
MANISES

REP 08, DIA 19 FIESTA A SANTAS JUSTA Y RUFINA

REP 08, DIA 19 FIESTA A SANTAS JUSTA Y RUFINA
MANISES

.

.

LA FESTA DE LA TRASLACIÓ, 266 ANYS DE TRADICIONS MANISERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 14 D'AGOST LA TRASLACIÓ

ESTE 14 DE AGOSTO SE HA CELEBRADO LA FIESTA DE LA “TRASLACIÓ”, CONMEMORANDO LOS 266 AÑOS DE LA INAUGURACIÓN DEL NUEVO TEMPLO DE SAN JUAN BAUTISTA. PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFO.

-

-
MANISES

REP 10

REP 10
MANISES

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

jueves, 26 de septiembre de 2013

LA MALA GESTIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE MANISES


Articul Bilingüe

                                                   Idioma Valencià
LA NULA ACTUACIO DE L'ASSOCIACIO
DE VEÏNS DEL CENTRE HISTORIC
DE MANISES.
LA MALA GESTIO DE L'AJUNTAMENT
DE MANISES.
La Ciutat de Manises, que deuria de ser un model en neteja i ornamentacio, deixa molt que desijar.
Casi sense eixir de casa, en una circumferencia de 200/300 m. Es poden encontrar un numero no determinat de anomalies i de falta de manteniment per part de l'Ajuntamet de Manises. Un Consistori, que te a 12 Regidors lliberats -cobrant de tots els manisers- i que a excepcio d'una mini, mini, mini, minoria, no tenen atra faena que estar treballant per a tota Manises. I no son mil-euristes.
Existix una Associacio de Veïns del Centre Historic que -teoricament- deuria d'estar en contacte en els veïns per a vore les necessitats i aportar solucions, vore les deficiencias que patixen i demanar a l'Ajuntament que les subsane. A dia de hui esta Junta Directiva encara no ha fet una Assamble General, per a donar contes i expondre un programa d'activitats, contant en l'opinio dels veïns que abans deu d'haver demanat.
Per a no fer-ho molt llarc he demanat per correu electronic informacio de la Junta i de lo que han fet o volen fer, (com a veí i co-fundador de l'Associacio), aixina com els he enviat una serie de fotografies denunciant lo que este veïnat -des del carrer de San Bernardo cap avall- patix, i no he rebut cap contestacio. El correu li'l he enviat al Senyor Regidor de Territori, que esta en contacte en el President.
Quan vullguen que contesten, pero per anar alvançant, els mostre una serie de fotografies (poquetes de lo que es podria posar) de cóm estan els carrers, parcs i monuments que en 3 carrers s'encontren.

En este primera fotografia -el Parc del Filtres- es pot vore que quan se ve de l'avinguda Vicent Blasco i Ibanyez (el sentit de l'avgda.) no existix cap senyal orientativa per a poder anar a PATERNA, VALENCIA, QUART DE POBLET, o a L'HOSPITAL, QUART, ETC. Son infinitat les persones que a l'arribar a este punt paren el coche i pregunten cóm poden aplegar a les poblacions o llocs que abans he dit.
La pancarta de l'exposisio (que fa 2 mesos s'acabà) encara esta en el mateix lloc.


Seguint en indicacions en l'Avgda dels Tramvies, fa temps va caure el rotul que indetificava al carrer i que s'encontrava en la rotonda que va a l'hospital i com es pot vore encara no està posat. Si el tornen a posar com el que estava abans, tornarà a caure.
U dels servicis que entra en esta circumferencia de 200/300 m. es el Metro, que com tots els que'l gastem sabem, esta semana sí i l'atra tambe esta trencat, o les escales o l'ascensor. Estes fotografies son de finals del mes d'Agost.
Si continues -ya dins- t'encontres en la decoracio que ara veuen: poals de tota classe i colorit per a poder arreplegar l'aigua que cau.
No cal dir que fa mesos, mes de 2 anys, que els fumerals de ceramica, estan trencats i encara no s'han arreglat.

Esta es la porta que cau al carrer de Menéndez y Pelayo, com es por vore en la frontera posa prohibit els gossos.


Dins del jardi de Les Carmeles de la Casa de Cultura, hi ha posat este cartell, que tira per terra la primera prohibicio. ¿ A quina fem cas ?.


Jardi d'Els Filtres, prohibit els gossos.


Mateix cartell en l'interior.Els Parcs (2 no mes de mostra: el de la Casa de Cultura i Els Filtres), els 2 tenen la mateixa indicacio: Prohibit entrar als gossos i bicicletes. Com podran comprovar en Els Filtres existixen 2 senyals contradictories, la primera a l'entrà prohibix els gossos i en la segona ¿ obliga a arreplegar ? la merda o fem que deixen. L'olor a pixum i fem ompli el parc i tens que anar molt espayet per a que no te chafe ninguna bicicleta.
No parlem dels panels decoratius que existixen en el parc. Ya poden ser de la part que vullgues que tots tenen algun desperfecte o atre i si no, nomes tenen que anar i comprovar-ho.
Per a rematar la faena, aixina es com ha quedat este panel numero 4 que per falta de base ha caigut. Aixina n'hi han uns quants.

La Sala Els Filtres, que es d'exposicio i es una de les mes originals que podem tindre, està des del 29 de Setembre de 2012 sense obrir, a conseqüencia de les pluges que varen caure.


En l'Avinguda de Blasco Ibanyez, al començament, davant de La Cruz de l'Este estan estos panels, en la situacio que veuen, pero poden continuar i voren els atres.


En el Mercat d'Els Filtres, en la frontera poden vore este buit d'uns taulells, que fa mesos caigueren i que encara estan per posar. Mirant dalt voran atre tros de la frontera que tambe esta a punt de caure. No s'acosten molt per si acàs els cau damunt.

Per ultim, i en lo que respecta a decoracio, existixen monuments que deurien d'estar allumenats, com el tio Pepet, la Creu de Ceramica, etc., a l'igual que està esta estatua a l'eixida de Manises cap a Ribarroja.
Tendriem que ser un referent, sobre tot en la nostra senya d'identitat: la ceramica i la decoracio, pero tenim uns dirigents i governants que es preocupen molt poc de la faena per la que foren elegits. 
Per una part l'Associacio de Veïns deu de ser reivindicativa i constant en totes les coses del seu ambit on esta establida, no es pot formar una Junta i no fer res, o callar per no molestar a qui ta propost. No esta complint en la seua obligacio i li tenim que demanar que actue o que dimitixca.
Per atra part, i com es pot vore l'Ajuntament tampoc complix en son deure, els seus Regidors -que tenen competencies i que cobren- es pategen molt poc el carrer i per lo tant no prenen nota de les deficiencies que -un chicotet tros de poble- te i que l'image que dona als visitants i als propis veïns es lamentable i tercermundiste. Si les deficiencies son del poble que les arregle el poble i si son d'ambit superior que s'exigixca que s'arreglen a la major brevetat, o ¿ no mes l'alcalde i regidors que manen (i cobren) es dediquen a inaugurar bars ?.
Pepe Esteve.


                                       Idioma Castellano o Español

en construcción

1 comentario:

  1. Pareix ser que si, que pa lo unic que valen es pa inagurar bars,y traurer els dines als contribuyens,o acas cobraba tambe del amo del bar,la veritat es que este poble de lo que fon ya no queda res y damunt lo que poquet que feren pa andrecordarse de qui erem en algun temps,eu han deixat perder,no tenet amor al poble ni a la xent del poble,domes posen la ma.

    ResponderEliminar