.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, OCTUBRE 2017

AGENDA MANISERA, OCTUBRE 2017

AM 01, DIES 20, 21 I 22 D'OCTUBRE

AM 01, DIES 20, 21 I 22 D'OCTUBRE
.

AM 02, DIES 20, 21 I 22

AM 02, DIES 20, 21 I 22

AM 03, día 22 clásicos populares

AM 03, día 22 clásicos populares

El domingo 22 de Octubre,celebramos la XII Edición de nuestra tradicional concentración de clásicos populares. Este año esperamos una afluencia de 90 unidades.El evento comenzará sobre las 10:00h. inscripción y recepción de vehículos,entrega de dorsales y obsequios a los vehículos asistentes.Almuerzo y sobre las 11:30h. paseo por nuestra población. Acabado el paseo nos desplazaremos hasta el polígono para visitar las instalaciones del karting Manises, donde los vehículos que lo deseen podrán mostrarnos su destreza. Contaremos con la exhibición de un piloto profesional que hará las delicias de los asistentes. Sobre las 14:30h. regresaremos a la falla para la tradicional comida de hermandad entre falleros y visitantes.Continuamos colaborando con Cáritas, en la que falleros y visitantes pueden colaborar con cualquier donación de alimentos no perecederos.Nada mas, si os falta alguna información no dudéis en poneros en contacto conmigo. Gracias de antemano por vuestra colaboración, un saludo y daros una vuelta el domingo, os gustará el ambiente. Muchas gracias y nos vemos.

AM 04

AM 04

.

.

ACV 02 dia 18 ateneu

ACV 02 dia 18 ateneu

ACV 03

ACV 03
.

ACV 01, DIA 26, MCGM

ACV 01, DIA 26, MCGM

ACV 04, MCGLEZ MARTÍ

ACV 04, MCGLEZ MARTÍ

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 d'Octubre 2017)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 d'Octubre 2017)

.

.

.

.

EL TRINQUET MUNICIPAL DE MANISES ¿PERQUÉ NO PORTA EL NOM DE JUAN BLASCO NAVARRO “TALES”?.

PER A + INFO, PUNCHA EN LA FOTO.

REP 01, EL TRINQUET DE MANISES JUAN BLASCO NAVARRO

REP 01, EL TRINQUET DE MANISES JUAN BLASCO NAVARRO
.

HAN PASADO DOS AÑOS DESDE QUE SE COLOCÓ EL MURAL CERÁMICO EN EL TRINQUET, EN EL QUE SE LE BAUTIZABA COMO JUAN BLASCO NAVARRO.

SOLICITO AL ALCALDE DE MANISES, QUE A LA MAYOR BREVEDAD, COLOQUE LA PLACA DE CERÁMICA CON SU NOMBRE, EN LA FACHADA DEL EDIFICIO. PINCHA EN LA FOTO PARA + INFORMACIÓN.

.

.

MANISES EN 1959, INAUGURACIONS DE QUATRE MILLORES PER AL POBLE:

BARRI DE SANTA FÉLIX, ALLUMENAMENT DELS FANALS DE LA PL. DE L’AJUNTAMENT, COLEGE VICENTE NICOLAU I LA BASCULA.

PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02 BARRI SANTA FÉLIX

REP 02 BARRI SANTA FÉLIX
.

MANISES EN EL AÑO 1959, CON LAS INAUGURACIONES QUE MODERNIZABAN NUESTRA CIUDAD: EL BARRIO DE SANTA FÉLIX, EL COLEGIO VICENTE NICOLAU BALAGUER, EL ALUMBRADO DE LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO Y LA BÁSCULA.

PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

SITUACIO ACTUAL DEL PONT QUE UNIX MANISES I PATERNA.

PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 03, EL PONT DE MANISES A PATERNA

REP 03, EL PONT DE MANISES A PATERNA
.

LA FALTA DE MANTENIMIENTO EN EL PUENTE QUE UNE MANISES CON PATERNA HACE QUE EL DETERIORO SEA EVIDENTE. ASÍ ESTÁ EN ESTOS MOMENTOS.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

ES COMPLIXEN 30 ANYS DES DE QUE ES VA FER LA DONACIO AL POBLE DE MANISES DEL JARDI, PER PART DEL MOPU.

FALTA DE MANTENIMENT I MATERIALS QUE EL FACEN QUE REALMENT SIGA UN JARDI.

PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 04, EL JARDÍ DEL MOPU

REP 04, EL JARDÍ DEL MOPU
.

HACE EXACTAMENTE 30 AÑOS QUE EL MOPU (MINISTERIO DE OBRAS PÚBLICAS) CEDIÓ EL JARDÍN PARA DISFRUTE DE LOS VECINOS DE MANISES. SU FALTA DE ADECENTAMIENTO Y LAS MÍNIMAS CONDICIONES PARA SU USO LO RELEGAN A UN SOLAR LLENO DE SUCIEDAD.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

DIRECTORI MANISER: CARRER DEL MESTRE BRETÓN

PUNCHA PER A + INFO

REP 05 CARRER DEL MESTRE BRETÓN

REP 05 CARRER DEL MESTRE BRETÓN
.

CALLES DE MANISES: MAESTRO BRETÓN (TOMÁS BRETÓN HERNÁNDEZ).

PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRERS DE LA CIUTAT DE MANISES: FRANCISCO VALLDECABRES MUÑOZ.

PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 06 AVDA. FCO VALLDECABRES

REP 06 AVDA. FCO VALLDECABRES
.

LA AVENIDA DE FRANCISCO VALLDECABRES, UNA MUESTRA DE CERÁMICA CONTEMPORÁNEA.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

MANISERS ILUSTRES: LUIS ARMELLES GARCÍA, BIOGRAFIA I CARRER EN MANISES.

PUCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 07, MANISER ILUSTRE, BIOGRAFIA I CARRER EN EL SEU NOM

MANISES TIENE DEDICADA UNA CALLE A LUIS ARMELLES, CONOCE SU BIOGRAFÍA Y EL PORQUÉ.

PINCHA EN LA FOTO PARA + INFORMACIÓN.

.

.
MANISES

REP 08

REP 08
MANISES

.

.
MANISES

REP 09

REP 09
MANISES

-

-
MANISES

REP 10

REP 10
MANISES

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

jueves, 26 de septiembre de 2013

LA MALA GESTIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE MANISES


Articul Bilingüe

                                                   Idioma Valencià
LA NULA ACTUACIO DE L'ASSOCIACIO
DE VEÏNS DEL CENTRE HISTORIC
DE MANISES.
LA MALA GESTIO DE L'AJUNTAMENT
DE MANISES.
La Ciutat de Manises, que deuria de ser un model en neteja i ornamentacio, deixa molt que desijar.
Casi sense eixir de casa, en una circumferencia de 200/300 m. Es poden encontrar un numero no determinat de anomalies i de falta de manteniment per part de l'Ajuntamet de Manises. Un Consistori, que te a 12 Regidors lliberats -cobrant de tots els manisers- i que a excepcio d'una mini, mini, mini, minoria, no tenen atra faena que estar treballant per a tota Manises. I no son mil-euristes.
Existix una Associacio de Veïns del Centre Historic que -teoricament- deuria d'estar en contacte en els veïns per a vore les necessitats i aportar solucions, vore les deficiencias que patixen i demanar a l'Ajuntament que les subsane. A dia de hui esta Junta Directiva encara no ha fet una Assamble General, per a donar contes i expondre un programa d'activitats, contant en l'opinio dels veïns que abans deu d'haver demanat.
Per a no fer-ho molt llarc he demanat per correu electronic informacio de la Junta i de lo que han fet o volen fer, (com a veí i co-fundador de l'Associacio), aixina com els he enviat una serie de fotografies denunciant lo que este veïnat -des del carrer de San Bernardo cap avall- patix, i no he rebut cap contestacio. El correu li'l he enviat al Senyor Regidor de Territori, que esta en contacte en el President.
Quan vullguen que contesten, pero per anar alvançant, els mostre una serie de fotografies (poquetes de lo que es podria posar) de cóm estan els carrers, parcs i monuments que en 3 carrers s'encontren.

En este primera fotografia -el Parc del Filtres- es pot vore que quan se ve de l'avinguda Vicent Blasco i Ibanyez (el sentit de l'avgda.) no existix cap senyal orientativa per a poder anar a PATERNA, VALENCIA, QUART DE POBLET, o a L'HOSPITAL, QUART, ETC. Son infinitat les persones que a l'arribar a este punt paren el coche i pregunten cóm poden aplegar a les poblacions o llocs que abans he dit.
La pancarta de l'exposisio (que fa 2 mesos s'acabà) encara esta en el mateix lloc.


Seguint en indicacions en l'Avgda dels Tramvies, fa temps va caure el rotul que indetificava al carrer i que s'encontrava en la rotonda que va a l'hospital i com es pot vore encara no està posat. Si el tornen a posar com el que estava abans, tornarà a caure.
U dels servicis que entra en esta circumferencia de 200/300 m. es el Metro, que com tots els que'l gastem sabem, esta semana sí i l'atra tambe esta trencat, o les escales o l'ascensor. Estes fotografies son de finals del mes d'Agost.
Si continues -ya dins- t'encontres en la decoracio que ara veuen: poals de tota classe i colorit per a poder arreplegar l'aigua que cau.
No cal dir que fa mesos, mes de 2 anys, que els fumerals de ceramica, estan trencats i encara no s'han arreglat.

Esta es la porta que cau al carrer de Menéndez y Pelayo, com es por vore en la frontera posa prohibit els gossos.


Dins del jardi de Les Carmeles de la Casa de Cultura, hi ha posat este cartell, que tira per terra la primera prohibicio. ¿ A quina fem cas ?.


Jardi d'Els Filtres, prohibit els gossos.


Mateix cartell en l'interior.Els Parcs (2 no mes de mostra: el de la Casa de Cultura i Els Filtres), els 2 tenen la mateixa indicacio: Prohibit entrar als gossos i bicicletes. Com podran comprovar en Els Filtres existixen 2 senyals contradictories, la primera a l'entrà prohibix els gossos i en la segona ¿ obliga a arreplegar ? la merda o fem que deixen. L'olor a pixum i fem ompli el parc i tens que anar molt espayet per a que no te chafe ninguna bicicleta.
No parlem dels panels decoratius que existixen en el parc. Ya poden ser de la part que vullgues que tots tenen algun desperfecte o atre i si no, nomes tenen que anar i comprovar-ho.
Per a rematar la faena, aixina es com ha quedat este panel numero 4 que per falta de base ha caigut. Aixina n'hi han uns quants.

La Sala Els Filtres, que es d'exposicio i es una de les mes originals que podem tindre, està des del 29 de Setembre de 2012 sense obrir, a conseqüencia de les pluges que varen caure.


En l'Avinguda de Blasco Ibanyez, al començament, davant de La Cruz de l'Este estan estos panels, en la situacio que veuen, pero poden continuar i voren els atres.


En el Mercat d'Els Filtres, en la frontera poden vore este buit d'uns taulells, que fa mesos caigueren i que encara estan per posar. Mirant dalt voran atre tros de la frontera que tambe esta a punt de caure. No s'acosten molt per si acàs els cau damunt.

Per ultim, i en lo que respecta a decoracio, existixen monuments que deurien d'estar allumenats, com el tio Pepet, la Creu de Ceramica, etc., a l'igual que està esta estatua a l'eixida de Manises cap a Ribarroja.
Tendriem que ser un referent, sobre tot en la nostra senya d'identitat: la ceramica i la decoracio, pero tenim uns dirigents i governants que es preocupen molt poc de la faena per la que foren elegits. 
Per una part l'Associacio de Veïns deu de ser reivindicativa i constant en totes les coses del seu ambit on esta establida, no es pot formar una Junta i no fer res, o callar per no molestar a qui ta propost. No esta complint en la seua obligacio i li tenim que demanar que actue o que dimitixca.
Per atra part, i com es pot vore l'Ajuntament tampoc complix en son deure, els seus Regidors -que tenen competencies i que cobren- es pategen molt poc el carrer i per lo tant no prenen nota de les deficiencies que -un chicotet tros de poble- te i que l'image que dona als visitants i als propis veïns es lamentable i tercermundiste. Si les deficiencies son del poble que les arregle el poble i si son d'ambit superior que s'exigixca que s'arreglen a la major brevetat, o ¿ no mes l'alcalde i regidors que manen (i cobren) es dediquen a inaugurar bars ?.
Pepe Esteve.


                                       Idioma Castellano o Español

en construcción

1 comentario:

  1. Pareix ser que si, que pa lo unic que valen es pa inagurar bars,y traurer els dines als contribuyens,o acas cobraba tambe del amo del bar,la veritat es que este poble de lo que fon ya no queda res y damunt lo que poquet que feren pa andrecordarse de qui erem en algun temps,eu han deixat perder,no tenet amor al poble ni a la xent del poble,domes posen la ma.

    ResponderEliminar