MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

miércoles, 20 de noviembre de 2013

LA PLAÇA - PARC DE VICENTE BARBERÀ ARMELLES


L'INCIVISME, L'INCULTURA I LA MALA EDUCACIÓ, ES -JUNT A LA DEIXADEA
DE L'AJUNTAMENT PER LA FALTA DE
VIGILANCIA I DE MANTENIMENT DELS
ESPAIS PUBLICS- EL MOTIU DE LA
DEGRADACIÓ DE LA PLAÇA.
L'ASSOCIACIO DE VEÏNS DEL CENTRE
HISTÒRIC: ¿EXISTIX ESTA ASSOCIACIÓ?


Passejar pels parcs i jardins de la Nostra Ciutat, des d'El Carmen, Socusa, plaça d'Espanya (mes be plaça de la canal sense aigüa), Filtres o Vicente Barberà, es demostra que l'incivisme i la falta d'educacio dels usuaris d'estos parcs o jardins, es una assignatura que constantment suspenem, un suspens que va a mes i que es un gran deficit que costa molts diners a les arques municipals, suponent que feren alguna cosa, per a parar-ho.

Com es de tots, no es de ningú, i com allí es cregam que podem fer de tot, heu fem.

Per par de l'Ajuntament no es prenen les mides necessaries per a que no vaja a més, tot lo contrari. Una excepció: el mural del Parc d'Els Filtres, per que era massa escandalós. Per lo demes res.

Un eixemple el tenim en la Plaça de Vicente Barberà, parc, i mig jardi, que no te l'obligatori manteniment que es mereix, els veïns han demanat vigilancia, que es prenguen les mides necessaries per a frenar el deteriorament que sofrix, i que s'arregle lo que està trencat. Ho han fet directament en l'Ajuntament i fins a hui cap resposta practica.

Les pintaes, els gossos, el trencament dels jardins i la falta de tota classe de manteniment, han fet que una plaça ampla, gran, oberta i a on tots els dies es junten families a gojar a l'aire lliure, s'haja convertit en un niu de merda i mals olors i de vista -per a propis i per als visitants- en una mala image que s'emporten de Manises.

Existix una Associació de Veïns del Centre Històric, de la que es competencia esta plaça, pero que encara no ha fet res des de que va ser elegida, això si, la fotografia en l'Alcalde i Corporacio que no falte.

Esperem que les denuncies dels veïns apleguen a bon terme i que pronte es puga parlar d'una plaça on estar, vore i gojar, siga lo normal. Lo anormal es lo que ara existix.

Pepe Esteve.

PD: Com es por vore en estes imagens, la plaza està aixina.





















Obligatorietat d'arreplegar les excrements dels animals.


El pixum dels animals de quatre pates, fa que este raconet faça una una olor. 




.
Estat en que s'encontra el monument ceramic de la plaça.


El dia 2 d'Abril de 2012 la Junta de l'Associacio es va reunir en l'Ajuntament i esta es la foto de "familia" que es va fer.

Este es l'enllaç que existix en la uep de l'Ajuntament en la noticia.:

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario