SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA 2024 - ACTOS PROGRAMADOS 02

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

SEMANA SANTA MANISERA - PARROQUIAS

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE



GRACIES PER VISITAR EL BLOG. GRACIAS POR VISITAR EL BLOG. MERCI DE VISITER LE BLOG. THANKS FOR VISITING THE BLOG. Vielen Dank für den Besuch der Blog.


ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 22 de diciembre de 2013

EL GRUP DE DANCES REPICÓ EN EL CONCERT DE NADAL PELS CARRERS DE MANISES.


EL GRUP DE DANSES REPICÓ
OFERIXEN A MANISES EL
TRADICIONAL CONCERT DE NADAL
PELS CARRERS DE LA CIUTAT

El Grup de Danses continuant en la Tradició que varen començar, ahir dissabte 21 de Decembre, varen anar pels carrers de la Nostra Ciutat oferint un Concert Nadalenc felicitant les festes als manisers.

El recorregut fon pel Carrer Major, Avgda. Blasco Ibanyez, Mas de la Cova, Monsenyor Avinyó, Carrer de l'Angel, Sant Vicent, Sant Joan, Sagrari, Plaça de la Verge dels Desamparats (Plaça del Rellat), Obispo Soler, Carrer Major, Plaça de l'Esglesia i Mestre Guillem.

Des de les 16:30 hores de la vesprà, en que començaren, fins a les 20:30 hores, estigueren acompanyats per un grup de persones que desijaven escoltar les cançons que anaven oferint. Est any hi havia una novetat, i era que els acompanyava la rondalla del grup.

En la Plaça de la Mare de Deu dels Desamparats o Plaça del Rellat, uns veïns els varen oferir una picaeta, que mirant el temps -fresquet- que feia vingué molt be. L'obsequi va consistir en chocolate calent i llepolies.

Les cançons del seu repertori, mes unes noves que varen estrenar, ompliren de musica la nit manisera.

Felicitacions a tots en este festes Nadalenques.

Grup de Danses Repicó.
Reportage fotografic i informació de Pep Galves.  








 




.

No hay comentarios:

Publicar un comentario