MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

martes, 24 de diciembre de 2013

VELADA TEATRAL EN EL TEATRO PATRONATO


TEATRE PATRONAT DE MANISES,
ACTUACIÓ DEL GRUP DE TEATRE
GENT DE MANISES·AMICS DEL PATRONATO

Este proxim dissabte 28 i dumenge 29 de Decembre, el nostre Grup de Teatre oferix una velada de teatre en Llengua Valenciana, que consistix en dos sainets, d'autors valencians, ambientats en la Valencia del primer terç dels anys 1900 (segle XX), en concret 1917 i 1922.

Com sempre, o quasi sempre, es en el Teatre Patronat -la nostra casa natural- el lloc on representen, i en la que tants anys portem oferint el nostre teatre valencià, a tots el manisers en general i als amants del teatre en particular.

Est any 2013, hem inclos una novetat, i que consistix en que quan acabe la representacio dels dos sainets, els oferirem uns numeros d'inocentà, que fa mes de 10 anys que no es representen, i que esperem que siguen del seu gust.


Els membres que participen en l'obra:
¿ I ENCÀ DIU QUE NO ES CELOSA ?


El components que posen en escena l'obra: ¡¡ SERAPIO !!


Naiximent del Belem de la Parroquia de Sant Joan Batiste

Tots els membres del Grup de Teatre, volem aprofitar l'ocasió per a felicitar-los en estes festes de Nadal i desijar-los que passen unes bones festes en familia, en Pau i Salut, i que'l 2014 siga millor que 2013.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario