BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AGENDA MANISERA, JULIOL/JULIO 2018

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 02, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 04, DIA 19 DE JULIO FIESTA RELIGIOSA

AM 05

AM 05

AM 03, TRUC

AM 03, TRUC

AM 01, LLIBRE

AM 01, LLIBRE

ACV 02

ACV 02
.

ACV 03

ACV 03

ACV 01

ACV 01

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

ACV 04, MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Julio de 2018)

EN LA FESTA DE SANT JOAN BATISTE ES CELEBRA EL VALL DE LES COVETERES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 01, dia 23 de juny

REP 01, dia 23 de juny
.

CONMEMORANDO LA FIESTA A SAN JUAN BAUTISTA, PATRONO DE MANISES, SE HA CELEBRADO EL TÍPICO BAILE DE “LES COVETERES”, EN RECUERDO DE NUESTROS ANTEPASADOS. PINCHE EN LA FOTO PARA + INFO

ELS MOROS I CRISTIANS DE MANISES HAN OMPLIT DE COLORIT I MUSICA ELS CARRERS DE MANISES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02, MOROS I CRISTIANS

REP 02, MOROS I CRISTIANS
.

DURANTE UNA SEMANA SE HA CELEBRADO POR LAS CALLES DE MANISES LA FIESTA DE “MOROS I CRISTIANS”. PINCHE EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE DE LOS DESFILES.

LA CLAVARIA DE LES SANTES JUSTA I RUFINA CONCEDIX L’ÀMFORA D’OR A LA CERAMISTA MANISERA: MERCEDES ALCÁCER MONTORO. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 03, DIA 11 ÀMFORA D'OR 2018

LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA, PATRONAS DE LA CERÀMICA Y DE MANISES OTORGAN EL “ÀMFORA D’OR 2018” A UNA CERAMISTA MANISERA. PÌNCHE EN LA FOTO PARA + INFO

manises

REP 04

REP 04
MANISES
MANISES

REP 05

REP 05
MANISES
MANISES

REP 06

REP 06
manises
MANISES

REP 07

REP 07
MANISES
manises

REP 08

REP 08
manises
manises

REP 09

REP 09
manises
manises

REP 10

REP 10
manises

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 15 de junio de 2015

TOMA DE POSESIÓN DEL NUEVO CONSISTORIO EN MANISES


PLE EXTRAORDINARI DE L'AJUNTAMENT
DE MANISES, PER A LA PRESA DE
POSSESSIO DELS NOUS REGIDORS,
ELEGITS DEMOCRATICAMENT, EN LES ELECCIONS LOCALS CELEBRADES EL
PASSAT 24 DE MAIG DE 2015.
ELECCIO D'ALCALDE PER A LA
LLEGISLATURA 2015 - 2019.


En l'Auditori Germanies, de gom a gom, es va celebrar el passat dissabte 13 de Juny, l'eleccio del Nou Alcalde per a la Ciutat de Manises per als proxims 4 anys (2015-2019).

En un ambient d'expectacio, ya que des de 1999 no s'havia produit cap canvi en les sigles del partit que fins al 24 de Maig estava manant (el Partit Popular), a les 11:00 hores va començar l'acte. El motiu de ser en l'Auditori Germanies (en 2011 tambe va ser aci) es per que s'esperava afluencia de public que volia vore est acte, que simbolisa l'essensia de la democracia i l'alternancia en el poder dels partits politics que tenen que governar durant els proxims quantre anys.


El primer en apareixer en l'escenari -preparat per a l'ocasio- va ser el Secretari de l'Ajuntament de Manises, Sr. Pascual, el cual va posar en antecedents a tots els presents del motiu de perqué hui s'havia fet el Ple de l'Ajuntament en l'Auditori i el motiu de l'acte que s'anava a celebrar.

Va cridar a tots els regidors que havien optingut l'acta i varen anar pujant i colocant-se en el lloc que hi havia destinat per a cadascú, a la dreta o esquerra, segons se mira de front o des de la presidencia.

En la part esquerra (mirant l'escenari de front) es varen assentar els membres del Partit Popular (6), a continuacio els regidors de Sí se puede Manises (3) y finalment els components d'Esquerra Unida del P.V. (2).
En la dreta (mirant l'escenari) en primer lloc els regidors d'APM-Compromís (5), a continuacio el components del Partit Socialiste (4) i finalment el regidor de Ciudadanos (1).   


En un primer moment es va produir la circumstancia de que no hi havien cadires buides per al regidor de Ciudadanos (sols hi havien 20 i els regidors son 21), per lo que el representant es va tindre que assentar en la taula presidencial, pero tot estava previst, ya que al constituir-se ésta, ell es va poder assentar en una de les cadires que quedaren buides.   


Aplegat a este punt, la taula constituïda: D'esquerra a dreta el Secretari de l'Ajuntament, Sr. D. Antonio Pascual Ferrer, en el centre la senyoreta Altea Royo Vila (la mes jove dels regidors) i per ultim Jesús Borràs Sanchis (el de mes edat), començaren a nomenar a tots els elegits per a que pogueren pendre possessio del carrec, per a lo que s'havia dispost -en el centre de l'escenari- una tarima on s'encontrava un eixemplar de la Constitució Espanyola per a que tots pogueren Jurar, Prometer o atra formula que -dins de la llegalitat- pogueren usar els nous regidors.


U a u anaren llegint la formula elegida, que per a uns fon JURAR, atres PROMETER i per ad alguns POR IMPERATIVO LEGAL. 


Jesús Mª Borràs Sanchis


Xavier Morant Verdejo


Alfonso Carlos López Reyes


Pilar Molina Alarcón


Maribel Miquel Marticorena


Mari Carmen Moreno Marín


Pilar Bastante Beneito


José Bustamente Luna


Juan José Ramírez Pérez


Pilar Gómez Martínez


Francisco Izquierdo Moreno


Manuel Gutiérrez Liébana


Noemí Martínez Ramos


Francisco Gimeno Miñana


Rafael Mercader Martínez


Alfredo Soler Guna


Javier Mansilla Bermejo


María Irene Camps Soriano


Ángel Mora Blasco


Adrián Rodríguez San José


Altea Royo Vila


Demana el Sr. Secretari que alcen la ma els candidats que es postulen per a ser Alcalde de Manises. Dos candidats, Jesús Borrás y Francisco Izquierdo.

A continuacio el Sr. Pascual va invitar als caps de llista per a que ixqueren i donaren -si ho creien convenient- explicacio del seu vot, el que seguidament tenien que depositar en la urna que a tal efecte estava preparada.


Sr. Ramírez (Ciudadanos)


Sr. Gutiérrez (Esquerra Unida del P.V.)


Sr. Mercader (Sí se puede Manises)


Srª. Molina (PSOE-PSPV)


Sr. Borràs (APM-Compromís)


Sr. Izquierdo (Partit Popular)


Fetes les votacions i contades les paperetes, es trau como a resultat:

Jesús Borràs Sanchis: 14 vots (APM, PSOE, SÍ SE PUEDE MANISES i EUPV)
Francisco Izquierdo Moreno: 6 vots (Partit Popular)
1 vot en Blanc.
TOTAL: 21 VOTS


Per lo que es proclamat Alcalde de Manises:
JESÚS BORRÀS SANCHIS


Jesús Borràs aplaudint a tots els regidors


El regidors aplaudint al nou Alcalde


El regidors aplaudint al nou AlcaldeParaules d'agraiment a to lo mon


El nou Alcalde rep la vara d'Alcalde de mans d'Altea Roto
Despres d'haver segut nomenat Alcalde de Manises i aceptat el carrec, rep la medalla de regidor de Manises, y a continuacio criden a tots els regidors elegits i els va posant la medalla u per u.

Per a finalisar es varen fer les fotos de familia, tots junts (els 21 regidors) i l'Equip de Govern (14 regidors) que tindrà la missio d'administrar l'Ajuntament fins al 2019.

A falta de un pocs detalls que espere me passen els partits, este es el reportage de la presa de possessio del Nou Ajuntament de la Ciutat de Manises.

Pepe Esteve.

PD: En internet (youtube) s'encontra este video fet per una manisera i que en molt de gust pose l'enllaç per a que tot lo mon puga vore tot lo que el dia 13 va passar.

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario