MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

miércoles, 10 de febrero de 2016

VISITA TURÍSTICA PEL PASSEIG DE L'HORTA. AÑO 2016


VISITA TURISTICA PEL PASSEIG
DE L'HORTA DE MANISES'2016


Fent una visita turistica per l'anomenat Passeig de l'Horta es ve a constatar la falta de manteniment que des de fa anys li falta a este passeig. Despuix de molts anys en que servia per a poder anar a l'horta, tant en cavall i burro com posteriorment en furgonetes o coches, en l'any 2002 fon remodelat i acondicionat per a que es poguera passejar i pendre el sol, inclus te podies assentar en els banquets que alli estan, admirant els murals de ceramica que havien fet en el centre Taller d'Ocupació.

Sempre ha estat descuidat, mai s'ha fet un manteniment correcte i basic, per lo que poc a poc ha anat deteriorant-se fins aplegar a lo que hui en dia és: UN NIU DE PAPERS, BOSSES DE PLASTIC, FEM I MERDA D'ANIMALS.

Anualment he fotografiat i informat a l'Ajuntament (ya siga de paraula, per correu o per mig de la denuncia en este blog) ab el fi de que prengueren les mides necessaries per a poder fer-li el manteniment que calia. Mai he rebut resposta i mai s'han preocupat i -que yo sapia- manco d'anar a a vore com està. Des de reixes que no existixen (les han furtat), tabics trencats, rames i fulles que no deixen passar, i practicament tens que tornat arrere, i acabant per que lo poc que queda, es impossible el poder-lo visitar. No queda cap mural de ceramica que es va fer i tot esta ple de pintades.

Comença davant de lo que hui en dia es el Complex d'Oci i del Deport i -la primera part- finalisa en el carrer de Santa Teresa de Jesús, fins aci encara esta un poc decent, per lo manco no hi han molts obstaculs, pero des d'aci fins aplegar a la carretera de l'aeroport, N220, es impossible.

Existix un segon passeig, dalt del que teoricament es el propi, pero si vas de dia tens que anar fent “zigzac” per la cantitat de “cagueraes” que n'hi han i de nit no es aconsellable. Este passeig de dalt, te en el seu inici (Carrer de Santa Teresa de Jesús) una fita que posa ¿Ajuntament de Valencia? i els 2 bancs estan trencats i no et pots assentar.

Vaig a enviar esta denuncia a l'Ajuntament de Manises i publicar-la en el blog ab el fi de que els responsables facen un poc de cas (l'anterior Ajuntament, res de res) i es prenguen les mides necessaries per a netejar i posar en condicions el passeig.

Molt important RESTAURAR ELS MURALS DE CERAMICA DE TOT EL PASSEIG. ¡¡¡ Serà per ceràmica !!!.

Pepe Esteve.

PD: Totes les fotografies son del Dilluns 8 de Febrer de 2016, i en elles es pot vore cóm està actualment.


Mural que es va posar en 2002 quan l'inauguraren.


Aspecte dels murals, no queda ni un taulell en cap mural.












Camí per a on es baixa, en furgonetes a lo poc que queda d'horta.



Aci escomeça el calvari













Darrere de les rames existix un panel








Teoricament per aci es tenia que pujar des del passeig.



Passeig de dalt, des de la ctra. N220.












.

No hay comentarios:

Publicar un comentario