MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

MOROS I CRISTIANS 2024 - MIG ANY 27 i 28 D'ABRIL

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

lunes, 18 de mayo de 2020

LES SANTES JUSTA I RUFINA, PATRONES DE LA CERAMICA I DE MANISES EN 2020


Artículo Bilingüe


Idioma Valencià

LES SANTES JUSTA I RUFINA
"LES SANTES ESCUDELLERES"
PATRONES DE LA CERAMICA I DE MANISES


Idioma Castellano o Español 

SANTAS JUSTA Y RUFINA SON LAS
PATRONAS DE LA CERÁMICA Y DE MANISES
"LES SANTES ESCUDELLERES"



Idioma Valencià

Est any 2020 es un mal any. Un molt mal any. Un any ple de males noticies per a la salut, per a la convivencia, per a la economia i per a les festes.

Des del passat dissabte 14 de març de 2020, una mortal Pandemia, denominada COVID-19 "CORONAVIRUS", ha entrat en les nostres vides i ha canviat per complet la forma de comportar-se i relacionar-se. Els negocis tancants i en general totes les empresas han sofrit i encara estant sofrint grans perdues que repercutixen en els treballaors, families i en general en tota la societat. 

El 19 de Juliol era la festa a Les Santes i no s'han pogut celebrar i per responsabilitat -i d'acort La Clavaria i l'Ajuntamnt- es donen per anulades fins al 2021.

Esperem que Les Santes intercedixquen per mosatros i demanem que s'acabe pronte este mal somni i que la normalitat torna a ser la tonica de la nostra vida, com havia segut fins al 14 de març de 2020.


Idioma Castellano o Español

Este año 2020 es un mal año. Un muy mal año. Un año lleno de malas noticias pera la salud, para la convivencia, para la economía y para las fiestas.

Desde el pasado sábado 14 de marzo de 2020, una mortal Pandemia, denominada COVID-19 "CORONAVIRUS", ha entrado de lleno en nuestras vidas cambiando por completo nuestra forma de comportarse y de relacionarse. Negocios cerrados y por regla general empresas i servicios han sufrido, y todavía continúan sufriendo grandes pérdidas que repercuten en los trabajadores, familias y en general en toda la sociedad.

El 19 de julio era la fiesta a Les Santes y no se han podido celebrar, y por responsabilidad -de acuerdo La Clavaría y el Ayuntamiento- se dan por anuladas hasta el 2021.

Esperamos que Las Santas interceden por nosotros y les pedimos que se termine pronto esta mal sueño y que la normalidad vuelva a ser la tónica de lo que antes era nuestra vida normal y corriente, como había sido hasta el 14 de marzo de 2020.

Pepe Esteve
Manises Online
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario