AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

AMICS DE LA CREU DE MAIG, DIVENDRES 3 A LES 19:00 H.

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 05.05.24 cartell

volta a manises, 5 de maig de 2024

volta a manises, 5 de maig de 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

viernes, 28 de mayo de 2021

FESTIVITAT DE LES XL HORES, UNA TRADICIO MANISERA QUE PERDURA EN EL TEMPS.

 

LA FESTA DE LES XL HORES

UNA TRADICIO MANISERA QUE PERDURA EN EL TEMPS I QUE DURA TRES DIES: DUMENGE 23, DILLUNS 24, DIMATS 25 DE JUNY DE 2021


Com ya es tradicional la Parroquia de Sant Joan Batiste ha celebrat la festa de les XL Hores de Nostre Senyor Manifest, continuant una tradicio que en Manises es respectada i de gran devocio entre els manisers, sobre tot en els feligresos de Sant Joan.

Degut a les mides restrictives, per el virus chino que ha infectat a millons de persones en tot lo mon, i de les que ha mort per efectes de l'infeccio, la parroquia no ha pogut rebre a tots els feligresos que volien estar presents i s'han tingut que quedar fora.

Don Wenceslao Gimeno Micó, Retor de Sant Joan, acompanyat pels 2 sacerdots, ha fet la missa baix el ritual de la festa i ha passat -despuix de fer l'oracio d'entrà- a anar per tots els bancs de l'iglesia beneint als feligresos, fins a la porta de la parroquia.

Manual de la festa

Posteriorment -i al finalisar la Santa Misa- s'han traslladat a la Capella de la Comunió a on la Sagrada Ostia, ha quedat alli depositada.

Els cants de Les XL Hores, en concret la CARCHOFA, est any ha segut per mig de gravacio, ya que les restriccions aixina o han aconsellat. Al piano estava Jesús Gimeno Víe.















.

No hay comentarios:

Publicar un comentario