BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

AGENDA MANISERA, MARZO 2018

AGENDA MANISERA, MARZO 2018

AM 01, CARTELL DE LES FALLES DE MANISES 2018

AM 01, CARTELL DE LES FALLES DE MANISES 2018

Cartel de las Fallas de Manises 2018. Título "Hermandad por las Fallas". Artista Laura Ruiz Prado, miembro de la Falla del Carmen y Licenciada en Bellas Artes, que ha ganado el concurso del cartel de Fallas de Manises 2018. El cartel simboliza la unión entre las diferentes Fallas de la Ciudad, representadas por sus estandartes y escudos, así como sus respectivas comisiones, encarnadas por las diferentes caras que aparecen en la imagen. Al fondo, el sol de Valencia acompañado de los característicos fuegos artificiales y, encabezando el cartel, los máximos representantes de la fiesta fallera, el Presidente y la Fallera Mayor.

AM 02, FALLES 2018

AM 02, FALLES 2018

PROGRAMA FALLES 2018

PROGRAMA FALLES 2018

AM 04, EXPOSICIÓN EN EL ARTE

AM 04, EXPOSICIÓN EN EL ARTE

AM 03, CARTEL DE LA SS MANISERA 2018

AM 03, CARTEL DE LA SS MANISERA 2018

ACV 01

ACV 01

ACV 03

ACV 03
.

ACV 02

ACV 02

ACV 06

ACV 06

ACV 05

ACV 05

ACV 04 MUSEU GLEZ MARTÍ VALENCIA

ACV 04 MUSEU GLEZ MARTÍ VALENCIA

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Marzo de 2018)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 de Marzo de 2018)

SEMANA SANTA MANISERA 2018. EXPOSICIÓ DE LES IMAGENS DE LES GERMANDATS EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 01, SS MANISERA 2018

REP 01, SS MANISERA 2018
.

LA JUNTA DE HERMANDADES DE SEMANA SANTA DE MANISES HA ORGANIZADO UNA EXPOSICIÓN DE LAS IMÁGENES DE LAS HERMANDADES MANISERAS QUE SE PUEDE VER EN LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAAUTISTA DE MANISES. PINCHE EN LA FOTO PARA + INFORMACIÓN


COMENCEM LES OBRES EXTERIORS EN L’AUDITORI GERMANIES. CARRER CERAMISTE RAFAEL MORA, CANTÓ EN EL CARRER MEDIODÍA.

REP 02, AUDITORI GERMANIES

REP 02, AUDITORI GERMANIES
.

HAN EMPEZADO LOS TRABAJOS DE ACONDICIONAMIENTO EN EL EXTERIOR DEL AUDITORIO GERMANÍAS. SE HA DERRIBADO LA CASA DE LA CALLE MEDIODÍA, ESQUINA AL CERAMISTE RAFAEL MORA Y EL AYUNTAMIENTO, EN UN COMUNICADO DE PRENSA, INFORMA QUE –DESPUÉS DE LA ADQUISICIÓN DE LAS CASAS COLINDANTES AL AUDITORIO- SE VA A PROCEDER A MEJORAR LOS CAMERINOS, LA INSTALACIÓN ELÉCTRICA Y, ENTRE OTRAS ACTUACIONS, EL ALCANTARILLADO. PARA MÁS INFORMACIÓN EN LA WEB DEL AYUNTAMIENTO WWW.MANISES.ES


MANISES

REP 03

REP 03
MANISES
MANISES

REP 04

REP 04
MANISES
MANISES

REP 05

REP 05
MANISES
MANISES

REP 06

REP 06
MANISES
MANISES

REP 07

REP 07
MANISES

FA TRES MESOS QUE PEPE VALLS MOS VA DEIXAR, UN GRAN PINTOR I CERAMISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 08, ADIÓS A UN CERAMISTA: PEPE VALLS

SE CUMPLEN TRES MESES QUE PEPE VALLS, GRAN PINTOR Y CERAMISTA, NOS DEJÓ. PINCHA EN LA FOTO PARA + INFO

MANISES

REP 09

REP 09
MANISES
MANISES

REP 10

REP 10
MANISES

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 27 de octubre de 2013

PRESENTACIÓN DE LA FALLERA MAYOR DE LA FALLA CENTRE DE MANISES DE 2013


GALA FALLERA DE LA FALLA CENTRE
DE MANISES


DESPEDIDA DE LA FALLERA MAJOR 2013


PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR
PER A 2014, DE LA FALLA CENTRE:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ


HOMENAGE I RECONEIXIMENT AL
SEU PRESIDENT HONORIFIC:
JOSÉ ALCALDE I CASTRO,
 PEL SEU TREBALL EN L'EDICIÓ
DEL LLIBRE, EN EL QUE RECULL
LA HISTORIA DE LA FALLA DES DE
L'ANY 1972 AL 2012
(ELS ULTIMS 40 ANYS)


El passat divendres, dia 25 d'Octubre 2013, l'Auditori Germanies va acollir la tradicional Presentació de la Fallera Major per a 2014, que est any te l'honor de ser Lola Ruipérez Sánchez.

L'escenari de l'Auditori replet de falleres va despedir a la Fallera Major eixint, de 2013, i va donar-li l'entrà a la Fallera Major per a 2014, que va pendre possessió en l'admiració i aplaudiment de tot el public que omplia la sala de l'Auditori.

Les presentadores Nuria Ros Tornero i Yolanda Pérez Duce, varen ser les encarregades de portar l'acte avant, fent les presentacions tant de la Cort d'Honor, com dels fallers i falleres que formen part de la Comissió, i del President de la Falla, que dalt de l'escenari va rebre a tots.

Les mantenedores Sara Palés Then, fallera de la falla Centre i amiga, aixina com María José Vázquez, companyera de treball i amiga de la Fallera Major, li dedicaren unes sentides paraules donant-li l'enhorabona i recordant-li passages de la seua vida en comú, tant personal com en el treball.

Una vegada finalisat l'acte, despres de que el President José Vte. Ros Torrent i la nova Fallera Major, hagueren rebut a totes les comissions de les atres falles, aixina com a la Fallera Major de Manises, va tindre lloc la segona part de l'acte, en la que la Falle Centre homenajeava a Pepe Alcalde, pel seu gran treball a l'editar un llibre en el que recull els primers quaranta anys de la Falle Centre.

Estes imagens que s'oferixen a continuació, donen conte de la categoria de l'acte, tant per la seua vistositat, presentació i ben fer, en el que la Falla Centre comença a preparar les festes de Sant Josep de 2014.

La felicitacio a la Comissió i a tots els encarregats de portar-ho avant, que se ho mereixen.

Pepe Esteve.

PD: Com sempre les fotografies que aci apareixen, es poden copiar, guardar, imprimir, reenviar, etc., ya que no existix cap prohibició.Fallera Major de 2014:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ

HOMENAGE I RECONEIXIMENT A
JOSÉ ALCALDE I CASTRO


Portada del Llibre que ha fet Pepe Alcalde i que ha mereixcut l'homenage i reconeiximent de la seua falla, en el dia de la presentació de la Fallera Major per a 2014.

Per a vore, copiar o imprimir el llibre, punchar en est enllaç:

http://manisesonline.blogspot.com.es/search/label/Historia%20de%20la%20Falla%20Centre%20de%20Manises%201972%202012


El Delegat de Cultura de la Falla Centre, Paco Tos Viala, llig l'acort de la distinció que -per unanimitat- li s'ha otorgat. 

El pergamí ha segut obra de Esther Ortega Arnal, Vicente Gallego Arias i Vicenta Zamora Tarín, que després s'ha emquadrat..

2 comentarios:

  1. Gràcies pel reportatge, Pepe.
    Crec que estàs fent una faena encomiable en este blog.
    Salutacions.
    Sara Palés.

    ResponderEliminar