.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 01 dia 24 concert

AM 01 dia 24 concert

AM 09 dia 25 veïns

AM 09 dia 25 veïns

AM 05

AM 05

AM 07

AM 07

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 04

ACV 04

ACV 07

ACV 07

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

.

.

.

.
MANISES

REP 01 EL NIÑO JESÚS DE PRAGA 1967

MANISES

.

.

OBERTA L’EXPOSICIO EN EL CENTRE CULTURAL “EL ARTE”, DE DIBUIXOS DELS ALUMNES DELS COLEGES DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 02 EXPO EL ARTE

EN EL CENTRO CULTURAL EL ARTE SE ENCUENTRAN LOS TRABAJOS REALIZADOS POR LOS ALUMNOS DE LOS COLEGIOS DE MANISES. TEMA: LA FIESTA Y CABALGATA DE LA CERÁMICA. ESTARÁ ABIERTA HASTA EL 30 DE JUNIO DE 2017. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFO.

.

.

SOLEMNE CLAUSURA DE LES XL HORES EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 03 LES QUARANTA HORES

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO CON GRAN SOLEMNIDAD LA FIESTA DE “LES XL HORES”. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EXPOSICIO EN LA CASA DE CULTURA DEL PROGRAMA CONVIVENCIA MAJORS. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 04 TALLER CASA DE CULTURA

EN LA CASA DE CULTURA SE ENCUENTRAN EXPUESTOS LOS TRABAJOS REALIZADOS EN EL TALLER “CONVIVENCIA MAYORES” HASTA EL DÍA 11 DE JUNIO. PINCHA EN LA IMAGEN PARA + INFO.

.

.

EL SORTEIG DE LA LOTERIA DEL DISSABTE 10 DE JUNY EN MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

DIA 10 PRIMER PREMI

DIA 10 SEGON PREMI

REP 05 03 TERCER PREMI

EL SORTEO DE LA LOTERÍA NACIONAL DEL PASADO SÁBADO 10 DE JUNIO TUVO LUGAR EN MANISES. PINCHA EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE.

.

.

LA FESTA DEL NINYET EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06 DIA 11, EL NIÑO 2017

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO LA FIESTA DEL NIÑO JESÚS DE PRAGA. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRER DEDICAT A GADEA, PEPE GADEA, EL FOTOGRAF QUE HA DEIXAT UN LLEGAT IMPORTANTISSIM PER AL POBLE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 07 CARRER DE GADEA

PEPE GADEA, EL FOTÓGRAFO, UNO DE LOS CINCO QUE HAN DEJADO UNA HISTORIA DE MANISES EN IMÁGENES, TIENE UNA CALLE CON SU NOMBRE EN NUESTRA CIUDAD. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

A JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, CERAMISTE I QUE FON ALCALDE DEL POBLE, L’AJUNTAMENT DE MANISES LI VA DEDICAR UN CARRER. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 08 CARRER DE JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ

AL GRAN CERAMISTA Y ALCALDE DE MANISES JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, EL AYUNTAMIENTO LE DEDICÓ UNA CALLE EN EL BARRIO SAN FRANCISCO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EL SOPAR DE LA CERAMICA PER LA CLAVARIA DE LES SANTES ESCUDELLERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 17, LES SANTES SOPAR

EL SÁBADO TUVO LUGAR LA CENA DE LA CERÁMICA QUE LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA ORGANIZA COMO PRELUDIO DE SUS FIESTAS PATRONALES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-

LA FESTA DEL CORPUS EN LA CIUTAT DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 10 DIA 18 EL CORPUS

LA FESTIVIDAD DEL CORPUS SE HA CELEBRADO EN MANISES CON LA SOLEMNIDAD QUE LE CARACTERIZA Y GUARDANDO LA TRADICIÓN DE LAS DANZAS Y REPRESENTACIONES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 27 de octubre de 2013

PRESENTACIÓN DE LA FALLERA MAYOR DE LA FALLA CENTRE DE MANISES DE 2013


GALA FALLERA DE LA FALLA CENTRE
DE MANISES


DESPEDIDA DE LA FALLERA MAJOR 2013


PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR
PER A 2014, DE LA FALLA CENTRE:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ


HOMENAGE I RECONEIXIMENT AL
SEU PRESIDENT HONORIFIC:
JOSÉ ALCALDE I CASTRO,
 PEL SEU TREBALL EN L'EDICIÓ
DEL LLIBRE, EN EL QUE RECULL
LA HISTORIA DE LA FALLA DES DE
L'ANY 1972 AL 2012
(ELS ULTIMS 40 ANYS)


El passat divendres, dia 25 d'Octubre 2013, l'Auditori Germanies va acollir la tradicional Presentació de la Fallera Major per a 2014, que est any te l'honor de ser Lola Ruipérez Sánchez.

L'escenari de l'Auditori replet de falleres va despedir a la Fallera Major eixint, de 2013, i va donar-li l'entrà a la Fallera Major per a 2014, que va pendre possessió en l'admiració i aplaudiment de tot el public que omplia la sala de l'Auditori.

Les presentadores Nuria Ros Tornero i Yolanda Pérez Duce, varen ser les encarregades de portar l'acte avant, fent les presentacions tant de la Cort d'Honor, com dels fallers i falleres que formen part de la Comissió, i del President de la Falla, que dalt de l'escenari va rebre a tots.

Les mantenedores Sara Palés Then, fallera de la falla Centre i amiga, aixina com María José Vázquez, companyera de treball i amiga de la Fallera Major, li dedicaren unes sentides paraules donant-li l'enhorabona i recordant-li passages de la seua vida en comú, tant personal com en el treball.

Una vegada finalisat l'acte, despres de que el President José Vte. Ros Torrent i la nova Fallera Major, hagueren rebut a totes les comissions de les atres falles, aixina com a la Fallera Major de Manises, va tindre lloc la segona part de l'acte, en la que la Falle Centre homenajeava a Pepe Alcalde, pel seu gran treball a l'editar un llibre en el que recull els primers quaranta anys de la Falle Centre.

Estes imagens que s'oferixen a continuació, donen conte de la categoria de l'acte, tant per la seua vistositat, presentació i ben fer, en el que la Falla Centre comença a preparar les festes de Sant Josep de 2014.

La felicitacio a la Comissió i a tots els encarregats de portar-ho avant, que se ho mereixen.

Pepe Esteve.

PD: Com sempre les fotografies que aci apareixen, es poden copiar, guardar, imprimir, reenviar, etc., ya que no existix cap prohibició.Fallera Major de 2014:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ

HOMENAGE I RECONEIXIMENT A
JOSÉ ALCALDE I CASTRO


Portada del Llibre que ha fet Pepe Alcalde i que ha mereixcut l'homenage i reconeiximent de la seua falla, en el dia de la presentació de la Fallera Major per a 2014.

Per a vore, copiar o imprimir el llibre, punchar en est enllaç:

http://manisesonline.blogspot.com.es/search/label/Historia%20de%20la%20Falla%20Centre%20de%20Manises%201972%202012


El Delegat de Cultura de la Falla Centre, Paco Tos Viala, llig l'acort de la distinció que -per unanimitat- li s'ha otorgat. 

El pergamí ha segut obra de Esther Ortega Arnal, Vicente Gallego Arias i Vicenta Zamora Tarín, que després s'ha emquadrat..

2 comentarios:

  1. Gràcies pel reportatge, Pepe.
    Crec que estàs fent una faena encomiable en este blog.
    Salutacions.
    Sara Palés.

    ResponderEliminar