MOROS I CRISTIANS 2024

MOROS I CRISTIANS 2024

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

domingo, 27 de octubre de 2013

PRESENTACIÓN DE LA FALLERA MAYOR DE LA FALLA CENTRE DE MANISES DE 2013


GALA FALLERA DE LA FALLA CENTRE
DE MANISES


DESPEDIDA DE LA FALLERA MAJOR 2013


PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR
PER A 2014, DE LA FALLA CENTRE:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ


HOMENAGE I RECONEIXIMENT AL
SEU PRESIDENT HONORIFIC:
JOSÉ ALCALDE I CASTRO,
 PEL SEU TREBALL EN L'EDICIÓ
DEL LLIBRE, EN EL QUE RECULL
LA HISTORIA DE LA FALLA DES DE
L'ANY 1972 AL 2012
(ELS ULTIMS 40 ANYS)


El passat divendres, dia 25 d'Octubre 2013, l'Auditori Germanies va acollir la tradicional Presentació de la Fallera Major per a 2014, que est any te l'honor de ser Lola Ruipérez Sánchez.

L'escenari de l'Auditori replet de falleres va despedir a la Fallera Major eixint, de 2013, i va donar-li l'entrà a la Fallera Major per a 2014, que va pendre possessió en l'admiració i aplaudiment de tot el public que omplia la sala de l'Auditori.

Les presentadores Nuria Ros Tornero i Yolanda Pérez Duce, varen ser les encarregades de portar l'acte avant, fent les presentacions tant de la Cort d'Honor, com dels fallers i falleres que formen part de la Comissió, i del President de la Falla, que dalt de l'escenari va rebre a tots.

Les mantenedores Sara Palés Then, fallera de la falla Centre i amiga, aixina com María José Vázquez, companyera de treball i amiga de la Fallera Major, li dedicaren unes sentides paraules donant-li l'enhorabona i recordant-li passages de la seua vida en comú, tant personal com en el treball.

Una vegada finalisat l'acte, despres de que el President José Vte. Ros Torrent i la nova Fallera Major, hagueren rebut a totes les comissions de les atres falles, aixina com a la Fallera Major de Manises, va tindre lloc la segona part de l'acte, en la que la Falle Centre homenajeava a Pepe Alcalde, pel seu gran treball a l'editar un llibre en el que recull els primers quaranta anys de la Falle Centre.

Estes imagens que s'oferixen a continuació, donen conte de la categoria de l'acte, tant per la seua vistositat, presentació i ben fer, en el que la Falla Centre comença a preparar les festes de Sant Josep de 2014.

La felicitacio a la Comissió i a tots els encarregats de portar-ho avant, que se ho mereixen.

Pepe Esteve.

PD: Com sempre les fotografies que aci apareixen, es poden copiar, guardar, imprimir, reenviar, etc., ya que no existix cap prohibició.







Fallera Major de 2014:
LOLA RUIPÉREZ SÁNCHEZ

































HOMENAGE I RECONEIXIMENT A
JOSÉ ALCALDE I CASTRO


Portada del Llibre que ha fet Pepe Alcalde i que ha mereixcut l'homenage i reconeiximent de la seua falla, en el dia de la presentació de la Fallera Major per a 2014.

Per a vore, copiar o imprimir el llibre, punchar en est enllaç:

http://manisesonline.blogspot.com.es/search/label/Historia%20de%20la%20Falla%20Centre%20de%20Manises%201972%202012


El Delegat de Cultura de la Falla Centre, Paco Tos Viala, llig l'acort de la distinció que -per unanimitat- li s'ha otorgat. 





El pergamí ha segut obra de Esther Ortega Arnal, Vicente Gallego Arias i Vicenta Zamora Tarín, que després s'ha emquadrat.



























.

2 comentarios:

  1. Gràcies pel reportatge, Pepe.
    Crec que estàs fent una faena encomiable en este blog.
    Salutacions.
    Sara Palés.

    ResponderEliminar