.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 01 dia 24 concert

AM 01 dia 24 concert

AM 09 dia 25 veïns

AM 09 dia 25 veïns

AM 05

AM 05

AM 07

AM 07

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 02 ASS DE VEÏNS CENTRE HISTORIC

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 04

ACV 04

ACV 07

ACV 07

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

.

.

.

.
MANISES

REP 01 EL NIÑO JESÚS DE PRAGA 1967

MANISES

.

.

OBERTA L’EXPOSICIO EN EL CENTRE CULTURAL “EL ARTE”, DE DIBUIXOS DELS ALUMNES DELS COLEGES DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 02 EXPO EL ARTE

EN EL CENTRO CULTURAL EL ARTE SE ENCUENTRAN LOS TRABAJOS REALIZADOS POR LOS ALUMNOS DE LOS COLEGIOS DE MANISES. TEMA: LA FIESTA Y CABALGATA DE LA CERÁMICA. ESTARÁ ABIERTA HASTA EL 30 DE JUNIO DE 2017. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFO.

.

.

SOLEMNE CLAUSURA DE LES XL HORES EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 03 LES QUARANTA HORES

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO CON GRAN SOLEMNIDAD LA FIESTA DE “LES XL HORES”. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EXPOSICIO EN LA CASA DE CULTURA DEL PROGRAMA CONVIVENCIA MAJORS. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 04 TALLER CASA DE CULTURA

EN LA CASA DE CULTURA SE ENCUENTRAN EXPUESTOS LOS TRABAJOS REALIZADOS EN EL TALLER “CONVIVENCIA MAYORES” HASTA EL DÍA 11 DE JUNIO. PINCHA EN LA IMAGEN PARA + INFO.

.

.

EL SORTEIG DE LA LOTERIA DEL DISSABTE 10 DE JUNY EN MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

DIA 10 PRIMER PREMI

DIA 10 SEGON PREMI

REP 05 03 TERCER PREMI

EL SORTEO DE LA LOTERÍA NACIONAL DEL PASADO SÁBADO 10 DE JUNIO TUVO LUGAR EN MANISES. PINCHA EN LA FOTO PARA VER UN PEQUEÑO REPORTAJE.

.

.

LA FESTA DEL NINYET EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06 DIA 11, EL NIÑO 2017

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO LA FIESTA DEL NIÑO JESÚS DE PRAGA. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRER DEDICAT A GADEA, PEPE GADEA, EL FOTOGRAF QUE HA DEIXAT UN LLEGAT IMPORTANTISSIM PER AL POBLE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 07 CARRER DE GADEA

PEPE GADEA, EL FOTÓGRAFO, UNO DE LOS CINCO QUE HAN DEJADO UNA HISTORIA DE MANISES EN IMÁGENES, TIENE UNA CALLE CON SU NOMBRE EN NUESTRA CIUDAD. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

A JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, CERAMISTE I QUE FON ALCALDE DEL POBLE, L’AJUNTAMENT DE MANISES LI VA DEDICAR UN CARRER. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 08 CARRER DE JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ

AL GRAN CERAMISTA Y ALCALDE DE MANISES JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, EL AYUNTAMIENTO LE DEDICÓ UNA CALLE EN EL BARRIO SAN FRANCISCO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EL SOPAR DE LA CERAMICA PER LA CLAVARIA DE LES SANTES ESCUDELLERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 17, LES SANTES SOPAR

EL SÁBADO TUVO LUGAR LA CENA DE LA CERÁMICA QUE LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA ORGANIZA COMO PRELUDIO DE SUS FIESTAS PATRONALES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-

LA FESTA DEL CORPUS EN LA CIUTAT DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 10 DIA 18 EL CORPUS

LA FESTIVIDAD DEL CORPUS SE HA CELEBRADO EN MANISES CON LA SOLEMNIDAD QUE LE CARACTERIZA Y GUARDANDO LA TRADICIÓN DE LAS DANZAS Y REPRESENTACIONES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

miércoles, 7 de octubre de 2015

DÍA 9 DE OCTUBRE, DÍA DE TODOS LOS VALENCIANOS


 EL DIVENDRES DIA 9 D'OCTUBRE,
DIA DE TOTS ELS VALENCIANS
D'ALACANT, CASTELLO I VALENCIA.

EL VIERNES DÍA 9 DE OCTUBRE
CELEBRAMOS LA FIESTA DE TODOS
LOS VALENCIANOS DE ALICANTE,
CASTELLÓN Y VALENCIA.


La Associacio Cultural Manisera, CENTENAR DE LA PLOMA, de la que soc membre, està integrà en un grup d'Entitats Culturals de Valencia, Alacant i Castello.

Des de fa temps estem intentant preparar el NOU D'OCTUBRE, per a que siga una dia de festa on tots pogam celebrar civicament el Dia Gran dels Valencians.

Davant de les informacions i declaracions de l'Alcalde de Valencia sobre els actes que tindran lloc el divendres dia 9, totes les entitats varem firmar una carta que li varem enviar al Sr. Ribó (i que aci publique) ab el fi de poder aünar totes les sensibilitats que es podien manifestar l'anomenat dia.
No hem tingut cap resposta (esperarem des del dia 25 de Setembre en que varem enviar el "buró fax", fins al 5 d'Octubre pel mati), i a la vista de que no havia contestat demanarem una reunio en l'Entitat LO RAT PENAT, ya que ella apareixia com a organisadora del Te Deum en la Seu de Valencia.

El dilluns 5 a les 20:00 hores es varem reunir en la seu del Trinquet de Cavallers i despuix d'informar-mos de lo que estaven preparant, totes les entitats que aci apareixen, varem acordar adherir-se als actes que farà LO RAT PENAT en el Nou d'Octubre i enviarem este comunicat als mijos de comunicacio en general i als socis i simpatisants en particular, aixina com a tots els que vullguen:

Les ENTITATS CULTURALS DEL REGNE DE VALENCIA:
 • CENTENAR DE LA PLOMA DE MANISES
 • CIRCUL CIVIC VALENCIÀ
 • CIRCULO CULTURAL DOMINGO FORCADELL D'ALACANT
 • FORUM REGNE DE VALENCIA
 • INSTITUT D'ESTUDIS VALENCIANS
 • JUNTS FRONT A L'AVLL
 • PATRONAT DE LA REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA
 • PELAYOS Y MARGARITAS
 • PENYA VALENCIANISTA “ELS DE SEMPRE”
 • RENOVACIO CULTURAL VALENCIANA
 • ROGLE CONSTANTÍ LLOMBART
 • ZELADORS DEL REGNE DE VALENCIA "VINATEA"

organisadores de la concentracio del passat 19 de setembre en la Plaça de l'Ajuntament del Cap i Casal, que tambe enviaren un escrit el 25 de setembre a l'Alcalde de Valencia -que no ha tingut resposta- i davant de les ultimes noticies aparegudes en els mijos de comunicacio sobre els actes del NOU D'OCTUBRE, despuix de varies reunions, varen demanar una reunio a Lo Rat Penat.

Hui dilluns 5 d'Octubre hem tingut la reunio en la Seu de Lo Rat Penat, per a coneixer -de primera ma- els actes que Lo Rat te preparats per al Dia dels Valencians, i despuix de l'entrevista, manifestem el següent comunicat:

Les entitats avant nomenades, acorden acodir als actes que Lo Rat ha preparat per al Dia Nou d'Octubre, que son:

DIVENDRES 9, A LES 10:30 HORES:
Baixada de la Real Senyera pel balco de la Seu de lo Rat Penat, als acorts de la Marcha Real, tocà pels dolçainers de l'Entitat.

En provessó a la Seu, on rebran a la Senyera i acompanyats en la porta dels ferros. Entrà de la Real Senyera dins de la Catedral, on es colocarà en el lloc preferent que li correspon i a continuacio tindra lloc el TE DEUM.

Al finalisar l'acte, la Senyera -acompanyà per tots els valencians que vullguen- es dirigira a la Plaça de l'Ajuntament per a participar en la devallà de la Real Senyera i en la provessó civica que tindrà lloc, fins aplegar al Parterre en l'ofrena al Rei En Jaume.

Des de les associacions invitem a socis i simpatisants, aixina com a tot el poble valencià per a que nos acompanye el dia 9, primer a la Seu de Lo Rat, a la provessó a la Catedral, al Te Deum, i -posteriorment- a la plaça de l'Ajuntament.

ENTITATS CULTURALS DEL REGNE DE VALENCIA.

Valencia, 5 d'Octubre de 2015.


Baix el titul del llibre d'Òscar Rueda esperem que tots els que puguen i vullguen mos acompanyen en l'acte que tindrà lloc en la Catedral, i que començarà a les 10:30 hores en la Seu de LO RAT PENAT, en el Carrer Trinquet de Cavallers.

Per a informacio de qui vullga llegir-ho incluixc este triptic representatiu de lo que està passant des de fa anys -en materia de llengua i cultura-,

Aprofitem el NOU D'OCTUBRE per a gojar de la Festa i no debem d'oblidar que el DIA 9 es tambe -per als valencians- el DIA DELS ENAMORATS.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario