.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AM 06 dia 29 PLENO AYTO. MANISES

AM 06 dia 29 PLENO AYTO. MANISES
.

AM 01

AM 01
.

AM 09

AM 09
.

AM 05

AM 05

AM 07

AM 07

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 04

ACV 04

ACV 07

ACV 07

ACV 03

ACV 03
.

ACV 05

ACV 05
.

ACV 01

ACV 01
.

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

.

.

.

.
MANISES

REP 01 DIA 23 SOPAR DE SANT JOAN

REP 01 DIA 23 SOPAR DE SANT JOAN
.
MANISES

.

.
manises

REP 02 DIA 24 VALL DE LES COVETERES

REP 02 DIA 24 VALL DE LES COVETERES
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 03 DIA 24 CONCERT DE SANT JOAN

REP 03 DIA 24 CONCERT DE SANT JOAN
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 04 GUERRA INDEPENDENCIA

REP 04 GUERRA INDEPENDENCIA
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 05

REP 05
.
MANISES

.

.

LA FESTA DEL NINYET EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06 DIA 11, EL NIÑO 2017

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO LA FIESTA DEL NIÑO JESÚS DE PRAGA. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRER DEDICAT A GADEA, PEPE GADEA, EL FOTOGRAF QUE HA DEIXAT UN LLEGAT IMPORTANTISSIM PER AL POBLE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 07 CARRER DE GADEA

PEPE GADEA, EL FOTÓGRAFO, UNO DE LOS CINCO QUE HAN DEJADO UNA HISTORIA DE MANISES EN IMÁGENES, TIENE UNA CALLE CON SU NOMBRE EN NUESTRA CIUDAD. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

A JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, CERAMISTE I QUE FON ALCALDE DEL POBLE, L’AJUNTAMENT DE MANISES LI VA DEDICAR UN CARRER. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 08 CARRER DE JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ

AL GRAN CERAMISTA Y ALCALDE DE MANISES JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, EL AYUNTAMIENTO LE DEDICÓ UNA CALLE EN EL BARRIO SAN FRANCISCO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EL SOPAR DE LA CERAMICA PER LA CLAVARIA DE LES SANTES ESCUDELLERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 17, LES SANTES SOPAR

EL SÁBADO TUVO LUGAR LA CENA DE LA CERÁMICA QUE LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA ORGANIZA COMO PRELUDIO DE SUS FIESTAS PATRONALES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-

LA FESTA DEL CORPUS EN LA CIUTAT DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 10 DIA 18 EL CORPUS

LA FESTIVIDAD DEL CORPUS SE HA CELEBRADO EN MANISES CON LA SOLEMNIDAD QUE LE CARACTERIZA Y GUARDANDO LA TRADICIÓN DE LAS DANZAS Y REPRESENTACIONES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

miércoles, 6 de enero de 2016

CABALGATA DE LOS REYES MAGOS EN MANISES

 

CAVALCATA DE REIS
CABALGATA DE LOS REYES MAGOSIdioma Valencià

En la nit del Dimarts 5 de Giner, una nit fresqueta, de repent, ya que el dia anterior haviem estat a mes de 19 graus, es va celebrar la Cavalcata de Reis en Manises.

Va començar a les 18:00 hores quan varen aplegar a Manises Melchor, Gaspar i Baltasar, viajant en el Metro i es veren detindre en la parà de Salt de l'Aigua. Alli els esperava l'Alcalde de Manises i la Regidora de Festes que els varen donar la benvinguda.


Pujaren en les 3 carrosses que els tenien preparades i començaren el seu recorregut per la Ciutat. L'itinerari fon carrer de Valencia fins aplegar a la Plaça de Rafael Atard, es dir creuaren tota la Ciutat: Carrer de Valencia (Barri d'El Carmen) Avinguda d'Els Filtres, Carrer del Mestre Guillem (antic carrer de la pols) i per l'Avinguda de Vicent Blasco i Ibanyez, passant per Mas (Masía) de la Cova, fins aplegar a on estaven esperant-los, ab el fi agrair-los la seua presencia, i fer l'acte final en el que la Regidora de Festes els va donar les gracies, al mateix temps que donava l'enhorabona a tots els participants en la cavalcata i sobre tot als chiquets que en tanta ilusio havien esperat este dia.

L'estrela que guiava als Reis estava acompanyà pels Monitors del Grups de Juniors de Manises: Mans Obertes, Creu en Sol i Creu Naixent.


Tota la cavalcata va ser un festival de llum, musica i soroll, ya que en ella varen participar diverses Associacions de Manises:
  • Grup de Danses Repicó.
  • Grup de Teatre de la Casa de Cultura.
  • Escola de Ball Ricardo Arteaga.
  • Club de Ritmica.
  • Taller de Hip-hop de la Casa de Cultura.
  • Chiquetes de la Festa de la Candelaria.
Les 3 carrosses en les que anaven els Reixos tenien acompanyament musical i en cadascuna d'elles anaven musics de d'ACM (Agrupación Cultural Manises), la SIM (Societat Independent Musical) i de l'Artistica Manisense.


En les carrosses -al marge dels Reis Melchor, Gaspar i Baltasar- estaven les Falleres Majors i Infantils, aixina com els Presidents de les falles del Poble.

Cal destacar que durant tot el recorregut de la cavalcata diversos membres de les comparses de Moros i Cristians varen fer entrega al public que estava mirant-los passar de caramels i atres llepolies.

Una nit magica per a majors i menuts que complix en una Tradicio Cultural -dins del seu fonament cristià- que degam respectar i guardar.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario