.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, OCTUBRE 2017

AGENDA MANISERA, OCTUBRE 2017

AM 01, DIES 20, 21 I 22 D'OCTUBRE

AM 01, DIES 20, 21 I 22 D'OCTUBRE
.

AM 02, DIES 20, 21 I 22

AM 02, DIES 20, 21 I 22

AM 03, día 22 clásicos populares

AM 03, día 22 clásicos populares

El domingo 22 de Octubre,celebramos la XII Edición de nuestra tradicional concentración de clásicos populares. Este año esperamos una afluencia de 90 unidades.El evento comenzará sobre las 10:00h. inscripción y recepción de vehículos,entrega de dorsales y obsequios a los vehículos asistentes.Almuerzo y sobre las 11:30h. paseo por nuestra población. Acabado el paseo nos desplazaremos hasta el polígono para visitar las instalaciones del karting Manises, donde los vehículos que lo deseen podrán mostrarnos su destreza. Contaremos con la exhibición de un piloto profesional que hará las delicias de los asistentes. Sobre las 14:30h. regresaremos a la falla para la tradicional comida de hermandad entre falleros y visitantes.Continuamos colaborando con Cáritas, en la que falleros y visitantes pueden colaborar con cualquier donación de alimentos no perecederos.Nada mas, si os falta alguna información no dudéis en poneros en contacto conmigo. Gracias de antemano por vuestra colaboración, un saludo y daros una vuelta el domingo, os gustará el ambiente. Muchas gracias y nos vemos.

AM 04

AM 04

.

.

ACV 02 dia 18 ateneu

ACV 02 dia 18 ateneu

ACV 03

ACV 03
.

ACV 01, DIA 26, MCGM

ACV 01, DIA 26, MCGM

ACV 04, MCGLEZ MARTÍ

ACV 04, MCGLEZ MARTÍ

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 d'Octubre 2017)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 31 d'Octubre 2017)

.

.

.

.

EL TRINQUET MUNICIPAL DE MANISES ¿PERQUÉ NO PORTA EL NOM DE JUAN BLASCO NAVARRO “TALES”?.

PER A + INFO, PUNCHA EN LA FOTO.

REP 01, EL TRINQUET DE MANISES JUAN BLASCO NAVARRO

REP 01, EL TRINQUET DE MANISES JUAN BLASCO NAVARRO
.

HAN PASADO DOS AÑOS DESDE QUE SE COLOCÓ EL MURAL CERÁMICO EN EL TRINQUET, EN EL QUE SE LE BAUTIZABA COMO JUAN BLASCO NAVARRO.

SOLICITO AL ALCALDE DE MANISES, QUE A LA MAYOR BREVEDAD, COLOQUE LA PLACA DE CERÁMICA CON SU NOMBRE, EN LA FACHADA DEL EDIFICIO. PINCHA EN LA FOTO PARA + INFORMACIÓN.

.

.

MANISES EN 1959, INAUGURACIONS DE QUATRE MILLORES PER AL POBLE:

BARRI DE SANTA FÉLIX, ALLUMENAMENT DELS FANALS DE LA PL. DE L’AJUNTAMENT, COLEGE VICENTE NICOLAU I LA BASCULA.

PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02 BARRI SANTA FÉLIX

REP 02 BARRI SANTA FÉLIX
.

MANISES EN EL AÑO 1959, CON LAS INAUGURACIONES QUE MODERNIZABAN NUESTRA CIUDAD: EL BARRIO DE SANTA FÉLIX, EL COLEGIO VICENTE NICOLAU BALAGUER, EL ALUMBRADO DE LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO Y LA BÁSCULA.

PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

SITUACIO ACTUAL DEL PONT QUE UNIX MANISES I PATERNA.

PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO

REP 03, EL PONT DE MANISES A PATERNA

REP 03, EL PONT DE MANISES A PATERNA
.

LA FALTA DE MANTENIMIENTO EN EL PUENTE QUE UNE MANISES CON PATERNA HACE QUE EL DETERIORO SEA EVIDENTE. ASÍ ESTÁ EN ESTOS MOMENTOS.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

ES COMPLIXEN 30 ANYS DES DE QUE ES VA FER LA DONACIO AL POBLE DE MANISES DEL JARDI, PER PART DEL MOPU.

FALTA DE MANTENIMENT I MATERIALS QUE EL FACEN QUE REALMENT SIGA UN JARDI.

PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 04, EL JARDÍ DEL MOPU

REP 04, EL JARDÍ DEL MOPU
.

HACE EXACTAMENTE 30 AÑOS QUE EL MOPU (MINISTERIO DE OBRAS PÚBLICAS) CEDIÓ EL JARDÍN PARA DISFRUTE DE LOS VECINOS DE MANISES. SU FALTA DE ADECENTAMIENTO Y LAS MÍNIMAS CONDICIONES PARA SU USO LO RELEGAN A UN SOLAR LLENO DE SUCIEDAD.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

DIRECTORI MANISER: CARRER DEL MESTRE BRETÓN

PUNCHA PER A + INFO

REP 05 CARRER DEL MESTRE BRETÓN

REP 05 CARRER DEL MESTRE BRETÓN
.

CALLES DE MANISES: MAESTRO BRETÓN (TOMÁS BRETÓN HERNÁNDEZ).

PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRERS DE LA CIUTAT DE MANISES: FRANCISCO VALLDECABRES MUÑOZ.

PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 06 AVDA. FCO VALLDECABRES

REP 06 AVDA. FCO VALLDECABRES
.

LA AVENIDA DE FRANCISCO VALLDECABRES, UNA MUESTRA DE CERÁMICA CONTEMPORÁNEA.

PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

MANISERS ILUSTRES: LUIS ARMELLES GARCÍA, BIOGRAFIA I CARRER EN MANISES.

PUCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 07, MANISER ILUSTRE, BIOGRAFIA I CARRER EN EL SEU NOM

MANISES TIENE DEDICADA UNA CALLE A LUIS ARMELLES, CONOCE SU BIOGRAFÍA Y EL PORQUÉ.

PINCHA EN LA FOTO PARA + INFORMACIÓN.

.

.
CARRERS DE MANISES: PINTOR DOMINGO. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 08, CARRER PINTOR DOMINGO

CALLES DE LA CIUDAD DE MANISES: PINTOR DOMINGO. PARA + INFO PINCHA EN LA FOTO

.

.

CARRERS DE LA CIUTAT DE MANISES: MAESTRO CHAPÍ

PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 09, CARRER MAESTRO CHAPÍ

CALLES DE LA CIUDAD DE MANISES: MAESTRO CHAPÍ, BIOGRAFÍA Y UBICACIÓN.

PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-
MANISES

REP 10

REP 10
MANISES

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

martes, 19 de enero de 2016

EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO, AJUNTAMENT DE MANISES“EN CASA DEL HERRERO,
CUCHILLO DE PALO”
Ajuntament de Manises


 El Carrer de Rosas en l'Avinguda del mateix nom. Per cert no es Rosas, Roses, Las Rosas, etc. el nom es el de LA ROSA. Li dona nom la fabrica de Juan Bta. Cabedo que encara existix en l'avinguda, i que pel temps ha anat deteriorant-se i ara està completament desvirtuat el nom. El nom correcte és: CARRER o AVINGUDA LA ROSA.

Quan el passat 3 de decembre de 2015 vaig preguntar en l'Ajuntament de Manises si ells estaven posant les noves senyals en el Polígon de l'Aeroport, me varen contestar “no ho se. Ho pregunte” i fins hui.

He fet un seguiment de les noves senyalisacions i m'encontre en una sorpresa cada dia. L'anterior Equip de Govern -en l'anterior Ajuntament- no fea cas ni a recomanacions per escrit ni manco de paraula, perque -deurien pensar, dic yo- que ho dies per a fotre, per a fer-los la punyeta, quan en realitat es de persones inteligents rodejar-se de persones que te puguen ajudar a ser un bon Regidor, perque es impossible que tots sàpien de tot.


Fa anys que el ròtul del carrer està sostes sobre una fusta.

Actualment ya han passat 6 mesos (sense contar Agost) que funciona el nou Equip de Govern i entre atres coses esta senyalisant els carrers i avingudes del Pol. de l'Aeroport. Crec que primer -o al mateix temps- es tenia que haver revisat lo que fins hui està, els ròtuls dels carrers que estan deteriorats i que deurien de restaurar-se o llevar-se els que no tenen utilitat o estan mal o inclús que han desaparegut i s'han tapat menys posar-los nous. Açò no es d'ara es de fa anys, pero com he dit abans, ni cas.


Ròtul del carrer que no correspon al que és i deuria de llevar-se.Avinguda on els taulells estan completament trencats i que hi hauria que arreglar.

El nou Ajuntament (els que manen) han decidit senyalisar els carrers i per ad això han elegit la formula de posar unes noves senyals en les avingudes per a informar.Perspectiva de la senyalisació que s'ha colocat.

Està be, pero te unes chicotetes deficiències, i sense entrar en el fondo de l'intenció, si que entre en la forma. Les senyals estan molt mal colocades ya que este disseny esta pensat per a les vies de gran circulació, on es una arteria principal i la velocitat del transit no es pot parar a vore el nom del carrer, també als cantons dels carrers, ya que per la nostra forma de senyalisar es possible que el nom no estiga al principi i es difícil saber on t'encontres, pero en este cas l'han posat massa chicotet i massa llunt lo normal seria posar-ho abans de que vinga el carrer que senyala, de lo contrari quan lliges el nom t'has passat.
Com es pot vore s'han colocat en carrers en el que el resultat es una verdadera “chapuza”, ya que estèticament i, sobre tot, de movilitat es un verdader desficaci.
En este carrer tenim doble senyalisació.

Pero encara n'hi mes, i (d'ahí el títul de la denuncia, en castellà) estan posant-se ¡¡¡ en Manises !!! els ròtuls dels carrers en llanda de color blau, a conte de taulells en senefa manisera. Si el tio José Estela Torrent (q.e.p.d.), Regidor del Partit Socialiste, alçara el cap, sent que una de les seues premisses quan entrà a l'Ajuntament fon que la ceràmica i sobre tot els carrers es rotularen en taulells, es tornava a morir.
Espere que es tinga trellat al fer les coses, possiblement existixca una explicació per part dels que ho han manat colocar, pero LO PRIMER es guardar i preservar les costums i tradicions d'un poble, no es poden tirar per terra anys i anys d'actuar en coneiximent, tot lo contrari de lo que fins ara -en este aspecte- està fent-se. Es podria començar per:
  • REVISAR I ARREGLAR ELS RÒTULS QUE ESTAN DETERIORATS.
  • LLEVAR ELS QUE NO CORRESPONEN PER QUE ESTAN FORA DEL LLOC.
  • QUE LES SENYALISACIONS ES COLOQUEN EN EL LLOC ON ES PUGUEN VORE I MES GRANS.
  • QUE LES NOVES SENYALISACIONS ES POSEN EN TAULELLS EN LA SENEFA MANISERA.
No sols es te que dir (EN LA BOCA GRAN I FORT PER A QUE HO ESCOLTEN TOTS) que la ceràmica es una prioritat i que es vol recolzar, es te que demostrar en fets, i fins ara està sent tot lo contrari.

L'Ajuntament -en este cas- mal, molt mal. EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO.

Pepe Esteve.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario