.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AGENDA MANISERA, JUNIO 2017

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 06 dia 24 ball de les coveteres

AM 01 dia 24 concert

AM 01 dia 24 concert

AM 09 dia 25 veïns

AM 09 dia 25 veïns

AM 05

AM 05

AM 07

AM 07

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 03 DIA 29 TEATRE

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 08 DIA 2 DE JUNY

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 06 EXPOSICIONES DEL PRESENTE TRIMESTRE

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

AM 04 dia 13 juliol amfora d'or

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 04

ACV 04

ACV 07

ACV 07

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 03 DIA 16 RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 05 DIA 16, RACV

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 01 RACV CICLE DE CONFERENCIES

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 al 30.06.17)

.

.

.

.
MANISES

REP 01 DIA 23 SOPAR DE SANT JOAN

REP 01 DIA 23 SOPAR DE SANT JOAN
.
MANISES

.

.
manises

REP 02 DIA 24 VALL DE LES COVETERES

REP 02 DIA 24 VALL DE LES COVETERES
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 03 DIA 24 CONCERT DE SANT JOAN

REP 03 DIA 24 CONCERT DE SANT JOAN
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 04

REP 04
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 05

REP 05
.
MANISES

.

.

LA FESTA DEL NINYET EN LA PARROQUIA DE SANT JOAN BATISTE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06 DIA 11, EL NIÑO 2017

LA PARROQUIA DE SAN JUAN BAUTISTA HA CELEBRADO LA FIESTA DEL NIÑO JESÚS DE PRAGA. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

CARRER DEDICAT A GADEA, PEPE GADEA, EL FOTOGRAF QUE HA DEIXAT UN LLEGAT IMPORTANTISSIM PER AL POBLE. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 07 CARRER DE GADEA

PEPE GADEA, EL FOTÓGRAFO, UNO DE LOS CINCO QUE HAN DEJADO UNA HISTORIA DE MANISES EN IMÁGENES, TIENE UNA CALLE CON SU NOMBRE EN NUESTRA CIUDAD. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

A JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, CERAMISTE I QUE FON ALCALDE DEL POBLE, L’AJUNTAMENT DE MANISES LI VA DEDICAR UN CARRER. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 08 CARRER DE JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ

AL GRAN CERAMISTA Y ALCALDE DE MANISES JOSÉ MARÍA MARTÍNEZ AVIÑÓ, EL AYUNTAMIENTO LE DEDICÓ UNA CALLE EN EL BARRIO SAN FRANCISCO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

EL SOPAR DE LA CERAMICA PER LA CLAVARIA DE LES SANTES ESCUDELLERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 17, LES SANTES SOPAR

EL SÁBADO TUVO LUGAR LA CENA DE LA CERÁMICA QUE LA CLAVARIA DE SANTAS JUSTA Y RUFINA ORGANIZA COMO PRELUDIO DE SUS FIESTAS PATRONALES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

-

-

LA FESTA DEL CORPUS EN LA CIUTAT DE MANISES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 10 DIA 18 EL CORPUS

LA FESTIVIDAD DEL CORPUS SE HA CELEBRADO EN MANISES CON LA SOLEMNIDAD QUE LE CARACTERIZA Y GUARDANDO LA TRADICIÓN DE LAS DANZAS Y REPRESENTACIONES. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

martes, 19 de enero de 2016

EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO, AJUNTAMENT DE MANISES“EN CASA DEL HERRERO,
CUCHILLO DE PALO”
Ajuntament de Manises


 El Carrer de Rosas en l'Avinguda del mateix nom. Per cert no es Rosas, Roses, Las Rosas, etc. el nom es el de LA ROSA. Li dona nom la fabrica de Juan Bta. Cabedo que encara existix en l'avinguda, i que pel temps ha anat deteriorant-se i ara està completament desvirtuat el nom. El nom correcte és: CARRER o AVINGUDA LA ROSA.

Quan el passat 3 de decembre de 2015 vaig preguntar en l'Ajuntament de Manises si ells estaven posant les noves senyals en el Polígon de l'Aeroport, me varen contestar “no ho se. Ho pregunte” i fins hui.

He fet un seguiment de les noves senyalisacions i m'encontre en una sorpresa cada dia. L'anterior Equip de Govern -en l'anterior Ajuntament- no fea cas ni a recomanacions per escrit ni manco de paraula, perque -deurien pensar, dic yo- que ho dies per a fotre, per a fer-los la punyeta, quan en realitat es de persones inteligents rodejar-se de persones que te puguen ajudar a ser un bon Regidor, perque es impossible que tots sàpien de tot.


Fa anys que el ròtul del carrer està sostes sobre una fusta.

Actualment ya han passat 6 mesos (sense contar Agost) que funciona el nou Equip de Govern i entre atres coses esta senyalisant els carrers i avingudes del Pol. de l'Aeroport. Crec que primer -o al mateix temps- es tenia que haver revisat lo que fins hui està, els ròtuls dels carrers que estan deteriorats i que deurien de restaurar-se o llevar-se els que no tenen utilitat o estan mal o inclús que han desaparegut i s'han tapat menys posar-los nous. Açò no es d'ara es de fa anys, pero com he dit abans, ni cas.


Ròtul del carrer que no correspon al que és i deuria de llevar-se.Avinguda on els taulells estan completament trencats i que hi hauria que arreglar.

El nou Ajuntament (els que manen) han decidit senyalisar els carrers i per ad això han elegit la formula de posar unes noves senyals en les avingudes per a informar.Perspectiva de la senyalisació que s'ha colocat.

Està be, pero te unes chicotetes deficiències, i sense entrar en el fondo de l'intenció, si que entre en la forma. Les senyals estan molt mal colocades ya que este disseny esta pensat per a les vies de gran circulació, on es una arteria principal i la velocitat del transit no es pot parar a vore el nom del carrer, també als cantons dels carrers, ya que per la nostra forma de senyalisar es possible que el nom no estiga al principi i es difícil saber on t'encontres, pero en este cas l'han posat massa chicotet i massa llunt lo normal seria posar-ho abans de que vinga el carrer que senyala, de lo contrari quan lliges el nom t'has passat.
Com es pot vore s'han colocat en carrers en el que el resultat es una verdadera “chapuza”, ya que estèticament i, sobre tot, de movilitat es un verdader desficaci.
En este carrer tenim doble senyalisació.

Pero encara n'hi mes, i (d'ahí el títul de la denuncia, en castellà) estan posant-se ¡¡¡ en Manises !!! els ròtuls dels carrers en llanda de color blau, a conte de taulells en senefa manisera. Si el tio José Estela Torrent (q.e.p.d.), Regidor del Partit Socialiste, alçara el cap, sent que una de les seues premisses quan entrà a l'Ajuntament fon que la ceràmica i sobre tot els carrers es rotularen en taulells, es tornava a morir.
Espere que es tinga trellat al fer les coses, possiblement existixca una explicació per part dels que ho han manat colocar, pero LO PRIMER es guardar i preservar les costums i tradicions d'un poble, no es poden tirar per terra anys i anys d'actuar en coneiximent, tot lo contrari de lo que fins ara -en este aspecte- està fent-se. Es podria començar per:
  • REVISAR I ARREGLAR ELS RÒTULS QUE ESTAN DETERIORATS.
  • LLEVAR ELS QUE NO CORRESPONEN PER QUE ESTAN FORA DEL LLOC.
  • QUE LES SENYALISACIONS ES COLOQUEN EN EL LLOC ON ES PUGUEN VORE I MES GRANS.
  • QUE LES NOVES SENYALISACIONS ES POSEN EN TAULELLS EN LA SENEFA MANISERA.
No sols es te que dir (EN LA BOCA GRAN I FORT PER A QUE HO ESCOLTEN TOTS) que la ceràmica es una prioritat i que es vol recolzar, es te que demostrar en fets, i fins ara està sent tot lo contrari.

L'Ajuntament -en este cas- mal, molt mal. EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO.

Pepe Esteve.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario