.

.

BENVINGUTS AL BLOG DE MANISES EN LLINEA · BIENVENIDOS AL BLOG DE MANISES EN LÍNEA · WELCOME TO THE BLOG OF MANISES ONLINE · BIENVENUE SUR LE BLOG DE MANISES EN LIGNE

.

.

.

.

.

.

AGENDA MANISERA, AGOST 2017

AGENDA MANISERA, AGOST 2017

AM 01

AM 01
.

AM 04

AM 04
.

AM 03

AM 03

.

.

ACV 02

ACV 02

ACV 03

ACV 03
.

ACV 01

ACV 01

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 de Julio al 31 de Agosto 2017)

ACV 06 MUSEO GLEZ MARTÍ (01 de Julio al 31 de Agosto 2017)

.

.

.

.

MOROS I CRISTIANS DE MANISES 2017. RESUM DELS ACTES I DESFILES CELEBRATS. PUCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 01 MOROS I CRISTIANS 2017 ACTES CELEBRATS

REP 01 MOROS I CRISTIANS 2017 ACTES CELEBRATS
.

DESFILE FINAL MOROS I CRISTIANS 2017

MOROS I CRISTIANS DE MANISES 2017. REPORTAJE FOTOGRÁFICO DE LOS DESFILES Y ACTOS CELEBRADOS. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.

VICENTE MARTÍNEZ I ANTONIO CORDERO INAUGUREN UNA ORIGINAL EXPOSICIO EN AVEC-GREMI. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO

REP 02 DIA 6, EXPOSICIÓN EN AVEC GREMIO

REP 02 DIA 6, EXPOSICIÓN EN AVEC GREMIO
.

ORIGINAL EXPOSICIÓN DE DOS ARTESANOS CERAMISTAS EN AVEC-GREMIO. PINCHA EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.
MANISES

REP 03 DIA 12 AMFORA D'OR A PEPE ROYO VILAR

REP 03 DIA 12 AMFORA D'OR A PEPE ROYO VILAR
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 04, DIA 15 I 16 FESTA DE LA CERÀMICA

REP 04, DIA 15 I 16 FESTA DE LA CERÀMICA
.
MANISES

.

.
MANISES

REP 05, DIA 15 LA CORDÀ

REP 05, DIA 15 LA CORDÀ
.
MANISES

.

.

ELS CERAMISTES OFERIXEN UNA EXPOSICIO EN EL CENTRE CULTURAL “EL ARTE” AB MOTIU DE LES FESTES DE MANISES. PUNCHE EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 06, DIA 16 EXPOSICIÓN DE ARTESANOS EN EL ADIFICIO CULTURAL EL ARTE

REP 06, DIA 16 EXPOSICIÓN DE ARTESANOS EN EL ADIFICIO CULTURAL EL ARTE
.

CON MOTIVO DE LAS FIESTAS PATRONALES LOS CERAMISTAS DE MANISES EXPONEN EN EL CENTRO CULTURAL EL ARTE. PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFORMACIÓN.

.

.
MANISES

REP 07, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA

REP 07, DIA 18 LA CABALGATA DE LA CERÁMICA
MANISES

.

.
MANISES

REP 08, DIA 19 FIESTA A SANTAS JUSTA Y RUFINA

REP 08, DIA 19 FIESTA A SANTAS JUSTA Y RUFINA
MANISES

.

.

LA FESTA DE LA TRASLACIÓ, 266 ANYS DE TRADICIONS MANISERES. PUNCHA EN LA FOTO PER A + INFO.

REP 09 DIA 14 D'AGOST LA TRASLACIÓ

ESTE 14 DE AGOSTO SE HA CELEBRADO LA FIESTA DE LA “TRASLACIÓ”, CONMEMORANDO LOS 266 AÑOS DE LA INAUGURACIÓN DEL NUEVO TEMPLO DE SAN JUAN BAUTISTA. PINCHE EN LA FOTO PARA MÁS INFO.

-

-
MANISES

REP 10

REP 10
MANISES

ESTE BLOG ESTA ESCRIT EN IDIOMA VALENCIÀ, NORMES DE LA R.A.C.V. (REAL ACADEMIA DE CULTURA VALENCIANA), NORMES D'EL PUIG, I EN CASTELLÀ O ESPAÑOL

martes, 19 de enero de 2016

EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO, AJUNTAMENT DE MANISES“EN CASA DEL HERRERO,
CUCHILLO DE PALO”
Ajuntament de Manises


 El Carrer de Rosas en l'Avinguda del mateix nom. Per cert no es Rosas, Roses, Las Rosas, etc. el nom es el de LA ROSA. Li dona nom la fabrica de Juan Bta. Cabedo que encara existix en l'avinguda, i que pel temps ha anat deteriorant-se i ara està completament desvirtuat el nom. El nom correcte és: CARRER o AVINGUDA LA ROSA.

Quan el passat 3 de decembre de 2015 vaig preguntar en l'Ajuntament de Manises si ells estaven posant les noves senyals en el Polígon de l'Aeroport, me varen contestar “no ho se. Ho pregunte” i fins hui.

He fet un seguiment de les noves senyalisacions i m'encontre en una sorpresa cada dia. L'anterior Equip de Govern -en l'anterior Ajuntament- no fea cas ni a recomanacions per escrit ni manco de paraula, perque -deurien pensar, dic yo- que ho dies per a fotre, per a fer-los la punyeta, quan en realitat es de persones inteligents rodejar-se de persones que te puguen ajudar a ser un bon Regidor, perque es impossible que tots sàpien de tot.


Fa anys que el ròtul del carrer està sostes sobre una fusta.

Actualment ya han passat 6 mesos (sense contar Agost) que funciona el nou Equip de Govern i entre atres coses esta senyalisant els carrers i avingudes del Pol. de l'Aeroport. Crec que primer -o al mateix temps- es tenia que haver revisat lo que fins hui està, els ròtuls dels carrers que estan deteriorats i que deurien de restaurar-se o llevar-se els que no tenen utilitat o estan mal o inclús que han desaparegut i s'han tapat menys posar-los nous. Açò no es d'ara es de fa anys, pero com he dit abans, ni cas.


Ròtul del carrer que no correspon al que és i deuria de llevar-se.Avinguda on els taulells estan completament trencats i que hi hauria que arreglar.

El nou Ajuntament (els que manen) han decidit senyalisar els carrers i per ad això han elegit la formula de posar unes noves senyals en les avingudes per a informar.Perspectiva de la senyalisació que s'ha colocat.

Està be, pero te unes chicotetes deficiències, i sense entrar en el fondo de l'intenció, si que entre en la forma. Les senyals estan molt mal colocades ya que este disseny esta pensat per a les vies de gran circulació, on es una arteria principal i la velocitat del transit no es pot parar a vore el nom del carrer, també als cantons dels carrers, ya que per la nostra forma de senyalisar es possible que el nom no estiga al principi i es difícil saber on t'encontres, pero en este cas l'han posat massa chicotet i massa llunt lo normal seria posar-ho abans de que vinga el carrer que senyala, de lo contrari quan lliges el nom t'has passat.
Com es pot vore s'han colocat en carrers en el que el resultat es una verdadera “chapuza”, ya que estèticament i, sobre tot, de movilitat es un verdader desficaci.
En este carrer tenim doble senyalisació.

Pero encara n'hi mes, i (d'ahí el títul de la denuncia, en castellà) estan posant-se ¡¡¡ en Manises !!! els ròtuls dels carrers en llanda de color blau, a conte de taulells en senefa manisera. Si el tio José Estela Torrent (q.e.p.d.), Regidor del Partit Socialiste, alçara el cap, sent que una de les seues premisses quan entrà a l'Ajuntament fon que la ceràmica i sobre tot els carrers es rotularen en taulells, es tornava a morir.
Espere que es tinga trellat al fer les coses, possiblement existixca una explicació per part dels que ho han manat colocar, pero LO PRIMER es guardar i preservar les costums i tradicions d'un poble, no es poden tirar per terra anys i anys d'actuar en coneiximent, tot lo contrari de lo que fins ara -en este aspecte- està fent-se. Es podria començar per:
  • REVISAR I ARREGLAR ELS RÒTULS QUE ESTAN DETERIORATS.
  • LLEVAR ELS QUE NO CORRESPONEN PER QUE ESTAN FORA DEL LLOC.
  • QUE LES SENYALISACIONS ES COLOQUEN EN EL LLOC ON ES PUGUEN VORE I MES GRANS.
  • QUE LES NOVES SENYALISACIONS ES POSEN EN TAULELLS EN LA SENEFA MANISERA.
No sols es te que dir (EN LA BOCA GRAN I FORT PER A QUE HO ESCOLTEN TOTS) que la ceràmica es una prioritat i que es vol recolzar, es te que demostrar en fets, i fins ara està sent tot lo contrari.

L'Ajuntament -en este cas- mal, molt mal. EN CASA DEL HERRERO, CUCHILLO DE PALO.

Pepe Esteve.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario